Tam kesin bir cevap yok hepsi zaten %100 virüs dememiş çoğu yüksek ihtimalle veya olası tehdit gibi manalara geliyor açmanızı önermem. Sanırım kullandığınız hile ama genel manada konuşuyorum açık kaynak ve çoğunluğun kullandığı programları kullanın.
Hileyi kullananlardan birine sordum 1 haftadır kullanıyorum bir şey yok diyor.
Hocam zaten içinde virüs olsa ben virüs bakın buradayım mı diyecek
Antivirüsler bana göre virüsü görmekte iyidirler bulaştıktan sonra iş bir tık daha zordur tespit edilmesi de o şekilde ben o yüzden tavsiye etmem.
Tam olarak bir güvence yok açmak isterseniz açın tabii sizin kararınız açacaksanız sisteminiz güçlüyse sanal olarak açın veya o kişiye güvenip açın ne deyim.
Sanal olarak nasıl açılıyor hocam.
Öğretebilir misin?
Hocam uzun zamandır Windows kullanmıyorum tam olarak dediğimin nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama sanal sistem oluşturup açabilirsiniz ama FPS düşüşü olacaktır. VirtualBox VMware vb.
Kardeş VirusTotal zaten neredeyse tüm anti virüs programlarıyla taratıyor zaten. Sizin ekstradan program indirmenize gerek kalmıyor. Zibilyon tane program "virüslü" demiş, daha neyi tartışıyorsunuz?Evette hocam neyle taratsam kesin sonuç alırım.
Kardeş VirusTotal zaten neredeyse tüm anti virüs programlarıyla taratıyor zaten. Sizin ekstradan program indirmenize gerek kalmıyor. Zibilyon tane program "virüslü" demiş, daha neyi tartışıyorsunuz?
Şöyle abidik gubidik programlar indirmeyin, Discord'un kendisi neyinize yetmiyor da "hileli" versiyonuna ihtiyaç duyuyorsunuz? Discord hileli olsa ne olur, olmasa ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.