Merhaba. Bugün sosyal medya hesaplarım çalındı. Arkasından Kaspersky kurdum ve bu uyarıları 1 dakikada bir veriyor. Tam temizleme yaptım fakat yine de bu uyarıyı alıyorum. İnternet tarama geçmişimi ve cerezleri "tüm zamanlar" seçerek temizledim. Bu konuda önerisi olan var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
MBAM ile tam tarama yap. ESET ile tam tarama yap. Emsisoft emergency kit ile tam tarama yap. Avast ile tam tarama yap.
Veya hızlı taramada yapabilirsin. Önerim tam tarama.
Merhaba. Bugün sosyal medya hesaplarım çalındı. Arkasından Kaspersky kurdum ve bu uyarıları 1 dakikada bir veriyor. Tam temizleme yaptım fakat yine de bu uyarıyı alıyorum. İnternet tarama geçmişimi ve cerezleri "tüm zamanlar" seçerek temizledim. Bu konuda önerisi olan var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Cihazınız bir botnet ağına girmiş. Websitesi hakkında internette geçerli resmi bir kaynak yok. Eğer tam çözüm istiyor isen format atmak yararlı olacaktır. Zira botnet tarama yapıp geçiştirilebilecek bir şey değil.
Bişey olmaz malwarebytes ile kullandığın tarayıcıyı banyo yaptır. Ayrıca ublock origin kullan, o micro defend yapıyor yani site açılmadan engelliyor daha faydalı olur direkt kötü amaçlı siteler database'lerinde oluyor yani.
Bir şey olmaz Malwarebytes ile kullandığın tarayıcıyı banyo yaptır. Ayrıca uBlock Origin kullan, o Micro defend yapıyor yani site açılmadan engelliyor daha faydalı olur direkt kötü amaçlı siteler Database'lerinde oluyor yani.
Botnet ağına bağlanmışsınız gibi geliyor şunları yapın:
1-MalwareBytes Anti Malware ile Tam Tarama
2-ESET Online Scanner ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama
3-Bulunanları karantinaya taşı veya sil.
4-Durum güncellemesi yapın.