"dot4net.com" kötü amaçlı web site uyarısı

bdrhn00

Yoctopat
Daha fazla  
Arkada.

hata.png

Ekran görüntüsü 2024-08-02 020910.png

Merhaba. Bugün sosyal medya hesaplarım çalındı. Arkasından Kaspersky kurdum ve bu uyarıları 1 dakikada bir veriyor. Tam temizleme yaptım fakat yine de bu uyarıyı alıyorum. İnternet tarama geçmişimi ve cerezleri "tüm zamanlar" seçerek temizledim. Bu konuda önerisi olan var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Arkada.

Eki Görüntüle 2271216

Eki Görüntüle 2271215

Eki Görüntüle 2271215

Eki Görüntüle 2271215

Merhaba. Bugün sosyal medya hesaplarım çalındı. Arkasından Kaspersky kurdum ve bu uyarıları 1 dakikada bir veriyor. Tam temizleme yaptım fakat yine de bu uyarıyı alıyorum. İnternet tarama geçmişimi ve cerezleri "tüm zamanlar" seçerek temizledim. Bu konuda önerisi olan var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sisteme yeni bir program yükledin mi veya bir usb, disk v.b bir şey taktın mı, onları da @Vınnnn dediği setlerle tarat.

Sağlam keylogger gibi görünüyor zira site yok standartta, ip taramasında da.

Cihazınız bir botnet ağına girmiş. Websitesi hakkında internette geçerli resmi bir kaynak yok. Eğer tam çözüm istiyor isen format atmak yararlı olacaktır. Zira botnet tarama yapıp geçiştirilebilecek bir şey değil.

Bişey olmaz malwarebytes ile kullandığın tarayıcıyı banyo yaptır. Ayrıca ublock origin kullan, o micro defend yapıyor yani site açılmadan engelliyor daha faydalı olur direkt kötü amaçlı siteler database'lerinde oluyor yani.

Dediğiniz site yalnızca Kaspersky tarafından virüs olarak algılanıyor.

Dosya Ekleri

• 1722566798547.png
    1722566798547.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 69
Arkada.

Eki Görüntüle 2271216

Eki Görüntüle 2271215

Eki Görüntüle 2271215

Eki Görüntüle 2271215

Kaspersky web güvenliğinde genelde virüs konusuna bakmıyor. Sertifikalara bakıyor, HTTPS sertifikasında sorun varsa otomatik kötü uyarısı veriyor.

Arkada.

Eki Görüntüle 2271216

Eki Görüntüle 2271215

Eki Görüntüle 2271215

Eki Görüntüle 2271215

Botnet ağına bağlanmışsınız gibi geliyor şunları yapın:

1-MalwareBytes Anti Malware ile Tam Tarama
2-ESET Online Scanner ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama
3-Bulunanları karantinaya taşı veya sil.
4-Durum güncellemesi yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı