Dota 2 Hileciler

OrTiKaN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklşık 2 haftadır dota 2 oynamaktayım. Çoğu zaman oyunu sorunsuz oynuyorum fakat bu son 3-4 gündür hileciler sarmış durumda oyunu. Adamlar nabıyorsa biz 5vs5 atarken bizim takımdaki adamların hepsinin aniden aynı anda bağlantısı kopuyor. Oyunda tek kalıyorum. Bazen aniden benimde kopuyor. Geçen yine oynarken karşı takımdaki oyuncuların hepsinin bağlantısı koptu ve bizim takımdakiler hemen oyunu bitirdi. Anlamıyorum bilerekmi yapıyorlar nabıyorlar?! Lütfen bu tür olayla karsılasan olursa hemen steam hesabından kendisi hariç herkesi report etsin. Böyle bir durumla karşılaşan başkaları varmı ? Steama bildirmek gerekli.

Bir kişi oyundan çıkınca ''oyundan çıkmak güvenli hale geliyor'' yani oyun seni 4 v 5 oynamak zorunda bırakmıyor. Bu yüzden ilk çıkan hariç sonradan çıkanlar ceza almaz. Adamlarda zaman kaybı olmasın diye çıkıyor. Öyle olunca bende çıkıyorum 30-40 dk mı 4v5 karşı takımın fantazi yapmasına harcamaktansa yeni oyun atarım daha iyi.

Hile olmaz demeyelim beyler, buyrun link.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı