Dota 2 Isınmadan Dolayı FPS sorunu

Tuğhan

Hectopat
Daha fazla  
A gercekten bu durumdan bunaldım. 7 yıl emek verdıgım bı oyun artık tamamıyla akıcı bı sekılde oynamak ıstıyorum. 30 fps'nın ustunu goremedım arastırmadıgım bakmadıgım yer kalmadı razer cortex - gpu tweak ekran kartı ayarları driver guncellemelerı oyun ıcı konsol rate ayarları olsun. Her yolu denedım bı ara 60'a cıktı fps ama bı ıkı oyun sonra veya tf (team fight) larda 30'lara kadar dusuyor. Bunun nedenı ısınması tabıkıde. Konuya gelırsek suan kullandıgım dızustu bılgısayarımı satıp ustune para ekleyıp toplama bır bılgısayar almak ıstıyorum. Bu konuda herhangıbı bır bılgım yok oncelıkle ekran kartını sectim.
Nvıdıa Geforce GTX 960 grafik kartı
Bu ekran kartını desteklıycek diger islemcileride yazıp total bır fıyat belırlıyebılırsenız cok yardımcı olursunuz.
Oynamak istedigim fps sabit 60.
Sabit 60 fpsde oynatacak oyunun goruntu kalıtesını dusurmek zorunda bırakmayacak daha ucuz bır ekran kartı varsa onuda onerebılırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
A gercekten bu durumdan bunaldım. 7 yıl emek verdıgım bı oyun artık tamamıyla akıcı bı sekılde oynamak ıstıyorum. 30 fps'nın ustunu goremedım arastırmadıgım bakmadıgım yer kalmadı razer cortex - gpu tweak ekran kartı ayarları driver guncellemelerı oyun ıcı konsol rate ayarları olsun. Her yolu denedım bı ara 60'a cıktı fps ama bı ıkı oyun sonra veya tf (team fight) larda 30'lara kadar dusuyor. Bunun nedenı ısınması tabıkıde.
Isınmanın ciddi sorunlar açacağını sanmıyorum. Sonuçta her gpu, cpu ısınır. Sistemin güncelliğini yitirmiştir. Multiplayer oyunlar işlemciye de yük bindirir. İşlemcinin, ekran kartının modeli nedir?

Sebebını evet kesın olarak bılemem dedıgını yapmadıgım surecede ben elımde olan bılgısayardan memnun degılım gozden cıkartım bi 1600 1700 tl arası bilgisayar konusunda yardımcı olabılırsen sevınırım ama bana sadece 60 fps sabit dusmeden oynayabılecegım toplama bılgısayar lazım ne fazla ne eksik kesinlikle baska bir oyun oynamıyorum

AMD A8-6410 APU WİTH AMD Radeon R5 Graphics

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 508
Biz sana ne diyoruz sen ne diyorsun? Aida 64 ya da MSİ Afterburner programı ile oyun esnasındaki CPU ve GPU sıcaklıklarının fotoğrafını siteye yükle. Sorunun başka bir nedenden olabilir. Hemen kestirip atma bilgisayarını.

Galiba buldum bu nedenden dolayı fpsyı yuksekte oynayamıyorum bana bunu cozebılırmısın berwar kardesım

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 548
Oyunu tekrar yüklemeyi deneyin. Mevcut sistem özelliklerini yazabilir misiniz? Duruma göre size yeni çözümler önermeye çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı