A gercekten bu durumdan bunaldım. 7 yıl emek verdıgım bı oyun artık tamamıyla akıcı bı sekılde oynamak ıstıyorum. 30 fps'nın ustunu goremedım arastırmadıgım bakmadıgım yer kalmadı razer cortex - gpu tweak ekran kartı ayarları driver guncellemelerı oyun ıcı konsol rate ayarları olsun. Her yolu denedım bı ara 60'a cıktı fps ama bı ıkı oyun sonra veya tf (team fight) larda 30'lara kadar dusuyor. Bunun nedenı ısınması tabıkıde. Konuya gelırsek suan kullandıgım dızustu bılgısayarımı satıp ustune para ekleyıp toplama bır bılgısayar almak ıstıyorum. Bu konuda herhangıbı bır bılgım yok oncelıkle ekran kartını sectim.
Nvıdıa Geforce GTX 960 grafik kartı
Bu ekran kartını desteklıycek diger islemcileride yazıp total bır fıyat belırlıyebılırsenız cok yardımcı olursunuz.
Oynamak istedigim fps sabit 60.
Sabit 60 fpsde oynatacak oyunun goruntu kalıtesını dusurmek zorunda bırakmayacak daha ucuz bır ekran kartı varsa onuda onerebılırsınız.
Nvıdıa Geforce GTX 960 grafik kartı
Bu ekran kartını desteklıycek diger islemcileride yazıp total bır fıyat belırlıyebılırsenız cok yardımcı olursunuz.
Oynamak istedigim fps sabit 60.
Sabit 60 fpsde oynatacak oyunun goruntu kalıtesını dusurmek zorunda bırakmayacak daha ucuz bır ekran kartı varsa onuda onerebılırsınız.
Son düzenleyen: Moderatör: