Dota 2 kapanma sorunu

mustafaf94

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Dota 2 ye girmeye calıstıgımda oyun sanki alta alıyormus gıbı oluyor ve kapanıyor. Daha dogrusu acılmadan kapanıyor :D Ekran kartını degıstırdım ve gtx750ti aldım. Sorun sanırım bundan dolayı cunku eskı ekran kartında boyle bır sorun yoktu. Steamden oyun dosyalarını falan dogrulattım onunla alakalı bır sey de degıl sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının driverlarını falan yükledim, orası tamam. Ama sağ tıkladıgımda yonetici olarak çalıştır gelmiyor. Ayrıca uyumluluk sorununu nasıl halledecegımı bılmıyorum. Google'da baktım fakat her yerde farklı bir sey yazıyor :)

Fakat dun hıcbır sorun yoktu oyunda. Bugun ekran kartını degıstırdırdım, her sey calısırken dota calısmıyor. Oyuna gırermıs gıbı yapıyor ama gırmıyor. Baya fake atıyor yani :D

Sildim ve tekrar yükledim fakat hiçbir şey değişmedi. Hala kendi kendine kapatıyor oyunu.

Kusura bakmayın benim eşekliğim, uzun süredir oynamıyordum. Bir hevesle dalmışım oyuna:) Güncellemeleri tamamlamam gerekiyormuş. Ekran kartı için tüm güncellemeleri yapmamışım sanırsam ama yapınca halloldu.

Farklı bir sorum daha var fakat yeni konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum. Ben ful ayarlarda dota 2 yi 45 fps ile oynuyorum. Dikey eşitleme hariç her şey açık. Bu bana biraz az gibi geldi. Bilgisayarımın diğer parçaları çokta iyi olmamasına rağmen daha yüksek fps bekliyordum açıkçası. Hatta ekran kartı ayarlarında kalite yerine yüksek performans tarzı şeyleri ön plana çıkardım ama fps yine de 50'nin bile üstüne çıkmıyor. Acaba işlemciyle darboğaz yapmış olabilir mi?

İşlemci : AMD Athon X2
Ekran Kartı: Asus GTX750Tİ

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı