Dota 2 nasıl öğrenilir?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Dota2 nasıl öğrenirim? League of Legend bilgim çok iyiydi öğrenirim gibime geliyor anlamadım ama tam olarak üst koridor ne yapıyor alt koridor ne yapar hangi özelliği olan ne yapar takıma destek mi verir? Hangi şampiyonlara karşı hangi itemler alınır bir de oyunda hile var mı? Valve'nin oyunu sonuçta hangi koridorda hangi karakter önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehber oynanış videolarını izle mutlaka.
Başlangıç olarak Sniper karakteri öneririm. Oynaması ve öğrenmesi kolaydır.
Oyunda Bot'lu antreman maçları da var. Kolay, zor , çok zor seviyeleri var. Bot deyip geçmeyin çok zor'da iyidirler.

Rehber oynanış videolarını izle mutlaka.
Başlangıç olarak Sniper karakteri öneririm. Oynaması ve öğrenmesi kolaydır.
Oyunda Bot'lu antreman maçları da var. Kolay, zor , çok zor seviyeleri var. Bot deyip geçmeyin çok zor'da iyidirler.
Hocam video öneriniz varmı?

Çünkü çoğu videolar birbiriyle alakasız

Bu sadece Sniper için.
Karakter bazında rehber videoları izlemek daha mantıklı geliyor bana.
Çok karakter var ama genelde belli başlı karakterler tercih ediliyor oyunda. Ben üniversite zamanı oynardım çok. Kaç bin saatim var oyunda belli değil.
Ona rağmen almadığım oynamadığım karakterler vardır.
Sonradan da çok karakter eklenmiş gerçi, onlar bende hiç yok.
Rahat 10 senedir oynamıyorum.

Boşuna vaktini harcama ömrün biter. Ben belli bir düzeyde oynamama rağmen fazla rank kasamadım çünkü smurf oyuncular profesyonel düzeyde oynuyor onlara karşı fazla şansın yok. Ayrıca makro ve hile kullanan da çok var, karşına 1 saniyede 10 tane skill yağdıran invoker gelirse anlarsın ne dediğimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı