Dota 2 nereden öğrenilir?

BerkAndac

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dota'ya başlamak istiyorum fakat MOBA deneyimim yok. LoL'ün toksik olduğunu biliyorum o yüzden Dota'ya başlamak istiyorum. Hangi kaynaklardan öğrenebilirim?

Oyunun kendi öğreticisi gayet yetiyor aşırı karmaşık bir oyun değil zaten ama en iyisi oynadıkça öğrenmek küfür yerim falan gibi endişeleriniz varsa ilk 5 maçı botlarla oynamanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanaldan izleyebilirsin.
Oyunda eşyaların aktiflerini, pasiflerini falan bilsen oyunun yarısını öğrenirsin zaten.
Başlangıçda Sniper, lion, Phantom Lancer gibi karakterler seçersen daha kolay öğrenirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanaldan izleyebilirsin.
Oyunda eşyaların aktiflerini, pasiflerini falan bilsen oyunun yarısını öğrenirsin zaten.
Başlangıçda Sniper, lion, Phantom Lancer gibi karakterler seçersen daha kolay öğrenirsin.

Bir süre oynadım fakat maçlarda hiç kazanamadım. Ne kadar kasılırsam kasılayım karşı takım çok hızlı şekilde kasılıp oyunu bitiriyordu. Bunun başlıca nedeni nedir?

Bir süre oynadım fakat maçlarda hiç kazanamadım. Ne kadar kasılırsam kasılayım karşı takım çok hızlı şekilde kasılıp oyunu bitiriyordu. Bunun başlıca nedeni nedir?

Büyük ihtimalle karşı takımı counterlayacak itemler almıyor olabilirsiniz. Ya da yanınıza düzgün takım gelmiyor olabilir bunlar başlıca sebepler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı