S
Soner Gül
Ziyaretçi
DotA 2'ye 8-9 ay önce başladım ama çok nadir oynadım, bazen ayda sadece birkaç maç oynadığım oldu. LoL'ü fazla oynadım, o yüzden şu aralar pek oynayasım gelmiyor, DotA 2'ye tekrar sardım. Bildiğiniz gibi eşleştirme sistemi pek iyi değil DotA'nın. LoL'e birlikte girecek kişi konusunda sıkıntım yok ama çevremde DotA 2 oynayan az tanıdığım var. Forumda da DotA 2 oynayanların olduğunu görüyorum. Birkaç kişi birlikte girersek biraz da olsa eşleştirme sistemi sorununa maruz kalmayız diye düşünüyorum. Ayrıca DotA'nın aynı takıma attığı yabancılarla oynamak başka, konuştuğun insanlarla oynamak başka.
Öncelikle söyleyeyim, belirttiğim gibi çok aralıklı oynadığım için geliştiremedim kendimi. LoL'deki bilgim de pek işe yaramıyor. Pek bir tecrübem yok, bazen iyi oynasam da bazen kötü oynadığım maçlarım oluyor. Bu yüzden bunu bilerek eklerseniz iyi olur.
Steam ID: sonergul1
Öncelikle söyleyeyim, belirttiğim gibi çok aralıklı oynadığım için geliştiremedim kendimi. LoL'deki bilgim de pek işe yaramıyor. Pek bir tecrübem yok, bazen iyi oynasam da bazen kötü oynadığım maçlarım oluyor. Bu yüzden bunu bilerek eklerseniz iyi olur.
Steam ID: sonergul1
Ben de 1 hafta önce başladım. İlk kez böyle bir oyun oynuyorum. Hoşuma gitti aslında ama biraz öğrenmem gerek