DotA 2 vs LoL ve diğer oyunlar

G. Sara

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba ben hayatım boyunca hep FPS, tps ve RPG oyun oynamış biri olarak bu üstten bakmalı olarak adlandırılan DotA 2, LoL, Diablo, Path of Exile gibi gibi bir de desperados var tabii onu da denemek istiyorum ben bu türlere alışmak için DotA 2 ve LoL oyunlarını buldum sadece öyle arada sırada sıkılınca gireceğim böyle Diablo, Path of Exile, desperados gibi oyunlara hazırlık amaçlı. Sizce hangisi daha iyi? Steam üzerinden olduğu için şu anda DotA'ya sıcak bakıyorum ama sizin söyledikleriniz her an kararımı değiştirebilir. (lütfen burayı okumadan mesaj yazmayınız: Hiç bana yok hayatının hatasını yaparsın yok başlama falan demeyin diyecek arkadaşlar hemen buradan uzaklaşsın lütfen ben hayatım için neyin iyi gelip neyin kötü geleceğini sizden iyi biliyorum cevabım bu saçma mesajları atanlaradır üstünüze alınmayınız.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha kolay tamam da, grafikleri daha mı iyi? DotA 2 oynadınız mı hiç?

Mesela grafik kalitesinden ziyade modelleme ile alakalı gibi. Bana nedense LoL Hero modellemeleri daha çizgi filmmiş gibi geliyor o yüzden sevmiyorum ama kimisi de ondan hoşlanıyor. Mesela DotA'ya bir Hero eklendi (kertenkeleye binen) o Hero'nun modellemesini de sevmedim. Sevimliliğin DotA'da işi yok :D.

Mesela grafik kalitesinden ziyade modelleme ile alakalı gibi. Bana nedense LoL Hero modellemeleri daha çizgi filmmiş gibi geliyor o yüzden sevmiyorum ama kimisi de ondan hoşlanıyor. Mesela DotA'ya bir Hero eklendi (kertenkeleye binen) o Hero'nun modellemesini de sevmedim. Sevimliliğin DotA'da işi yok :D.

Snapfire mı dediğiniz karakter? Güzel karakterdir ya o :D Sevimlilik bence de DotA'nın işi değil :)

MOBA türünü sevmiyorum ama Dota bana daha zevkli gelmişti. Diablo ve Path of Exile tamamen farklı türdeler. Tek benzerlikleri kamera açıları. Kamera açısı da çok da alışılmaya gerektirecek bir şey değil bence. Önce ücretsiz olarak Dota veya LoL' bulaşmadan Path of Exile oynayabilirsiniz bence.

MOBA türünü sevmiyorum ama Dota bana daha zevkli gelmişti. Diablo ve Path of Exile tamamen farklı türdeler. Tek benzerlikleri kamera açıları. Kamera açısı da çok da alışılmaya gerektirecek bir şey değil bence. Önce ücretsiz olarak Dota veya LoL' bulaşmadan Path of Exile oynayabilirsiniz bence.

Path of Exile güzeldir. Oynanır. Sadece skill ağacı çok geniş ve buildlere internetten bakın başlarda.

Skill ağacı:

1619614008254.png

Snapfire mı dediğiniz karakter? Güzel karakterdir ya o :D sevimlilik bence de DotA'nın işi değil :)

Ben bayağıdır oynamıyorum ama girer maçları izlerim. O Hero ile hiç oynamadım fakat modellemesi hoşuma gitmedi. İyi-kötü Hero olmasından ziyade tipinden bahsediyorum :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı