Öznel yargıları da genel yargılarmış gibi söyelemenin bir anlamı da yok. Bir şey sükse yapmışsa bir şeyler başarmış demektir.
Yoo bence daha iyi bu konuda bir ölçüt sunabilir misin?Hocam yani ona kalırsa mobil oyunlarda 100 milyon hatta 500 milyon indirme bile olabiliyor ama bu PC oyunlarından daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Telefonunda her yerde oynanabildiği için fazla kişi oynuyor.
Hocam gözünüzü seveyim. Mobilde Metro serisi gibi hikaye tabanlı oyun varsa bana da söyleyin.Yoo bence daha iyi bu konuda bir ölçüt sunabilir misin?
Bakın ben öznel bir ifade kullanmadım bu nesnel bir şey. Buna katılmıyor olabilirsiniz ama bu böyledir. Hayır öyle değildir diyorsanız, nedir o zaman siz söyleyin.
Hayir oyle degildir ornek: TikTok ve onun yan sanayisi kawaii. Dunyanin en kalitesiz ve toxic kitlesine sahipler. Ama cok fazla insanin ilgisini cekiyor sizce bunlar kaliteli platformlar mi?
Burada kalite anlayışının kişiden kişiye fark etmesi gibi bir durum var. TikTok kullanan biri için muhtemelen Kwai'den daha kalitelidir. Kitlesel bir başarı elde etmiş bir platform. Bu durumda TikTok'u geliştiren mühendisler de kalitesiz mühendisler olurdu. Halbuki bir başarı elde edilmiş. İnsanların aptal olması veya zevklerinin size göre saçma olması bu başarının var olduğunu değiştirmez.
Arkadasa o kitleleri olusturanlarin gerizekalilardan ibaret oldugunu anlatamiyorsun, orda bir anlama sikintisi cekiyor. Kaliteyi zeka belirler.Hayir oyle degildir ornek: TikTok ve onun yan sanayisi kawaii. Dunyanin en kalitesiz ve toxic kitlesine sahipler. Ama cok fazla insanin ilgisini cekiyor sizce bunlar kaliteli platformlar mi?
Bunu söyleyeceğini bildiğim için yazımın ilk başında "Burada kalite anlayışının kişiden kişiye fark etmesi gibi bir durum var." cümlesini kullandım.Yanlış anlamissin ikisi de kalitesiz platform ama sen diyorsun ki insanlarin dikkatini cekiyorsa kalitelidir. Sen basarilidir demedin kalitelidir dedin. Kendinle celismeyi birak artik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.