DotA 2 vs LoL

Dota 2 vs League of Legends

• Dota 2

• League of Legends

• Fikrim yok - Cevaplari goster

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Öznel yargıları da genel yargılarmış gibi söyelemenin bir anlamı da yok. Bir şey sükse yapmışsa bir şeyler başarmış demektir.

Senin gozunde basarmistir, benim gozumde hicbir sey yapmamis da sayilabilir tabi. Sadece bir oyunu klonlayip aptallastirarak kolaylastiriyorsun? Kimsenin ticari basari kaygisi beni ilgilendirmez acikcasi.

Bakın ben öznel bir ifade kullanmadım bu nesnel bir şey. Buna katılmıyor olabilirsiniz ama bu böyledir. Hayır öyle değildir diyorsanız, nedir o zaman siz söyleyin.

Hayir oyle degildir ornek: TikTok ve onun yan sanayisi kawaii. Dunyanin en kalitesiz ve toxic kitlesine sahipler. Ama cok fazla insanin ilgisini cekiyor sizce bunlar kaliteli platformlar mi?

Hayir oyle degildir ornek: TikTok ve onun yan sanayisi kawaii. Dunyanin en kalitesiz ve toxic kitlesine sahipler. Ama cok fazla insanin ilgisini cekiyor sizce bunlar kaliteli platformlar mi?

Burada kalite anlayışının kişiden kişiye fark etmesi gibi bir durum var. TikTok kullanan biri için muhtemelen Kwai'den daha kalitelidir. Kitlesel bir başarı elde etmiş bir platform. Bu durumda TikTok'u geliştiren mühendisler de kalitesiz mühendisler olurdu. Halbuki bir başarı elde edilmiş. İnsanların aptal olması veya zevklerinin size göre saçma olması bu başarının var olduğunu değiştirmez.

Burada kalite anlayışının kişiden kişiye fark etmesi gibi bir durum var. TikTok kullanan biri için muhtemelen Kwai'den daha kalitelidir. Kitlesel bir başarı elde etmiş bir platform. Bu durumda TikTok'u geliştiren mühendisler de kalitesiz mühendisler olurdu. Halbuki bir başarı elde edilmiş. İnsanların aptal olması veya zevklerinin size göre saçma olması bu başarının var olduğunu değiştirmez.

Yanlış anlamissin ikisi de kalitesiz platform ama sen diyorsun ki insanlarin dikkatini cekiyorsa kalitelidir. Sen basarilidir demedin kalitelidir dedin. Kendinle celismeyi birak artik.

Arkadasa o kitleleri olusturanlarin gerizekalilardan ibaret oldugunu anlatamiyorsun, orda bir anlama sikintisi cekiyor. Kaliteyi zeka belirler.

Yanlış anlamissin ikisi de kalitesiz platform ama sen diyorsun ki insanlarin dikkatini cekiyorsa kalitelidir. Sen basarilidir demedin kalitelidir dedin. Kendinle celismeyi birak artik.
Bunu söyleyeceğini bildiğim için yazımın ilk başında "Burada kalite anlayışının kişiden kişiye fark etmesi gibi bir durum var." cümlesini kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı