Merhaba. Herkes bana ısrarla LoL diyor ancak bana Dota 2 gameplay grafikler vs daha hoşuma gidiyor. Cidden arada kaldım hangisini indirmeliyim?
Zaten Dota 2'nin görüntüsünü oynanışını falan daha çok sevdiğinizi belirtmişsiniz, Dota2 yükleyin deneyin bir. Kendim oynamadım Dota'yı ancak LoL oynuyorum, toxic insanlar dolu evet, dengesiz karakterler mevcut, sizin karşınıza kendi liginizin çok üstünde insanlar çıkartabiliyor, kendiniz elmassanız bronz insanlar bile getirebilir. O konuda Dota2 daha çok övülür, daha sakin ve takım ruhlu insanlar, daha dengeli bir oyun vs. vs. diye ama dediğim gibi kendim deneyimlemedim.Merhaba. Herkes bana ısrarla LoL diyor ancak bana Dota 2 gameplay grafikler vs daha hoşuma gidiyor. Cidden arada kaldım hangisini indirmeliyim?
Zaten Dota 2'nin görüntüsünü oynanışını falan daha çok sevdiğinizi belirtmişsiniz, Dota2 yükleyin deneyin bir. Kendim oynamadım Dota'yı ancak LoL oynuyorum, toxic insanlar dolu evet, dengesiz karakterler mevcut, sizin karşınıza kendi liginizin çok üstünde insanlar çıkartabiliyor, kendiniz elmazsanız bronz insanlar bile getirebilir. O konuda Dota2 daha çok övülür, daha sakin ve takım ruhlu insanlar, daha dengeli bir oyun vs. vs. Diye ama dediğim gibi kendim deneyimlemedim.
Ayrıca LoL'de öğreneceğiniz çok şey var, hiç MOBA deneyiminiz yoksa ilk 20-30 saat oyunu öğrenmekle, koridor, karakter, rün, eşyaların özellikleri, hangi durumda hangi eşya alınır, hangi karaktere karşı hangi karakter ve spell alınır, Jungle oynuyorsanız hangi koridora hangi zamanda (minyonlara ve genel olarak koridorun durumuna bakarak) gang atacağınızı, koridorlarda oynuyorsanız hangi zamanda pushlanır, hangi vakit base atılır, hangi durumda nasıl bir push yapılmalıdır (Slow push, side lanede Slow push, hızlı push vs. vs.) Gibi gibi. 20-30 saat dedim ancak bu gerçekten öğretici videolar izleyip uygularsanız öyle, yoksa süre artıyor. Gerçekten oyunları ciddiye alan birisiyseniz bol bol küfür edip bol bol küfür yiyeceğiniz ve dolayısıyla stres olacağınız bir oyundur. Size uyar mı bilmiyorum, videoları izleyin ondan sonra sevecekseniz başlayın, başladıktan sonra bırakmak ayrı bir meseledir zaten o yüzden söylüyorum.
Eğer başlayacaksanız da lütfen öğretici videolar izleyin bol bol, öğrenmek için oynayın. Bol bol işaret atın, adam koridorda gözükmüyorsa bunu gösterin mesela, ya da görüş istiyorsanız bunları pingleyin, geri çekilecekseniz bu fikrinizi de belirtin ki sizi savaşacaksınız zannedip taklaya gelmesinler. Neyse, tavsiyem hiç başlamamanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.