Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 521 Çözümler 2 24 Mayıs 2025 #1 Bundan nasıl kurtulurum? Gary Coleman dedi: Bundan nasıl kurtulurum? Genişletmek için tıkla... Envanterimden cıkarmak ıstıyorum.
Bundan nasıl kurtulurum? Gary Coleman dedi: Bundan nasıl kurtulurum? Genişletmek için tıkla... Envanterimden cıkarmak ıstıyorum.
hans0l0 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Budapest, Hungary. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 Takas edilemez ve silinemez diyor tek seçenek kalıyor, hediye. Edilebilirse hediye et o da olmuyorsa görmezden gelmeye başla. Artı 0 Eksi
Takas edilemez ve silinemez diyor tek seçenek kalıyor, hediye. Edilebilirse hediye et o da olmuyorsa görmezden gelmeye başla.
KS KS Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 521 Çözümler 2 24 Mayıs 2025 #3 hans0l0 dedi: Takas edilemez ve silinemez diyor tek seçenek kalıyor, hediye. Edilebilirse hediye et o da olmuyorsa görmezden gelmeye başla. Genişletmek için tıkla... Hediye nasıl ederim? Takasda karşılıksız da olsa koyamıyorum. Oyun içi bir yöntem var mıdır? Artı 0 Eksi
hans0l0 dedi: Takas edilemez ve silinemez diyor tek seçenek kalıyor, hediye. Edilebilirse hediye et o da olmuyorsa görmezden gelmeye başla. Genişletmek için tıkla... Hediye nasıl ederim? Takasda karşılıksız da olsa koyamıyorum. Oyun içi bir yöntem var mıdır?