Dota2 oynarken ekranda bozulmalar

SONSUZDAYAK

Kilopat
Katılım
1 Nisan 2017
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dota2 ve Dota Underlords oynarken bir süre sonra karşılaştığım bir problem. DDU ile ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar yükledim. Temiz kurulum, Windows'un kendini sıfırlama özelliği, oyunları silip yeniden yükleme hepsini denedim. Sistemi söküp tozunu iyice temizleyip tekrar topladım. Apex legends oynarken de dağların gölge kısımlarını yeşil renk renderliyor bazen. Bu problemler başlamadan önce PC oyunlara girdikten 3 saniye sonra veya 10 dakika sonra birden reset atıyordu kendi kendine zaman geçtikçe problem şekil değiştirmeye başladı garantide bittikten 1 hafta sonra başladı her şey bu konuda yardım edebilecek var mı?
Videonun görülmeme ihtimaline karşı alta link bırakayım.
www.youtube.com/watch?v=_IzoU_O252o
Videoyu telefondan çektim kusura bakmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HWMonitor ile sistem boştayken hem de yük altında değerlere bakalım.


Cihazın resetlenmesi ilk tahminlerim işlemci fazla ısınıyor ya da güç kaynağında bir arızadan kaynaklanıyordur.
 
hwmonitör.png
 
Ekrandaki olayı görünce duygulandım. GTA Vice City yeni çıkmıştı birebir aynı problem oluyordu. O zamanlar korsan oynadığım için CD bozuk diye 5 kere CD değiştirmiştim. Sonradan anladımki PC oyunu kaldırmıyormuş :). Sende sorun sonradan oluştuğuna göre böyle bir durum olamaz o zaman. Ekran kartın bozulmamıştır umarım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı