Doubleclick.net Tracking Cookie Nedir?

102035

Kilopat
Makaleler
1
HitmanPro ile ne zaman çerezleri silmesem böyle bir çerezi virüs olarak algılıyor. 2. kez oldu bu durum ancak ben bu çerezi sildiğim zaman ilk başta çok ama çok yavaş giriyor sitelere. Eğer zararlı bir şey ise o adresi Kaspersky ile engellesem bir şey olur mu? Bir de Kaspersky ile nasıl engelleyebilirim onu bilmiyorum ama olsun :D Normalde çerezlerden zarar gelmez, MalwareBytes ile tarattığımda bir şey bulmuyor, HitmanPro ile taratınca doubleclick . net Tracking Cookie'yi buluyor.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doubleclick, Google'ın reklam sunucusu. Sorun teşkil etmemeli.
www.doubleclick.net sitesi sorun teşkil etmiyor yani. HitmanPro'nun neden böyle bir tehdit bulduğunu anlayamadım doğrusu.

Kaspersky Gizlilik Temizleyicisi ile Temp, önbellek çerez vs. şeyleri sildim. Tekrar tekrar tehdit olarak algılamaması için yoksay demem lazım sanırsam. İnternetten .net'siz yazınca bulabildim. Google'ın reklam için kullandığı bir çerezmiş. Konu kapatılabilir. Teşekkürler Recep bey.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı