Sorun degil hocam. FH4 Steam ile test ettiniz degil mi? Gamesir TS4 onermenizin sebebi nedir? Hiç XBOX koluyla oynamadım ve geçenlerde PS3 kolu gibi gözüken ama XBOX tuşlarına sahip bir kol ile oynadım ona rağmen kafam çok karışıyor. PS4 kolu almak benim için daha iyi olur. Turkiyede satilan 150-200 TL arasindaki kollar hakkinda ne dusunuyorsunuz peki?Cezam vardı yazamadım. Dediğiniz oyunları denemedin. Denediğim oyunlar FH4, AC Odyssey ve Titanfall 2. Hepsinde de güzel sonuçlar elde ettim. Fakat titreşim mototu devreye girdiği zaman içerisindeki dönen parçanın çok çok az bir sesi geliyor. Ben bu ürünü 20 dolarlık kupon ile aldım ve bu kupon şu anda TR'de kullanılamıyor. İlla bir kol alacağım derseniz Gamesir T4 Pro alın. Onun linki burada. Eğer o kolu çok daha önce görseydim kesinlikle onu alırdım.
26.31AU $ 76% OFF|G T4w USB kablolu Gamepad oyun denetleyicisi titreşim ve Turbo fonksiyonu ile PC Joystick için Windows 7 8 10 11|Oyun Kumandası| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Benim ürünüm bu:
20.66US $ 54% OFF|Kablosuz Bluetooth Joystick Sony PS4 denetleyicisi Gamepad için Playstation4 Play Station 4 konsolu için Dualshock 4 için PS4 PS3|Gamepads| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hayır driver sorunu yaşamadım. Üstteki mesajımda linki ve denediğim oyunları görebilirsiniz.
Evet FH4 ile test ettim gayet güzel çalışıyor. Bu kolun incelemelerini Youtube'den izlemiştim ve yorumlarda 1 ay sorna bozuluyor gibi yorumlar okumuştum. Gamesir'de DS4 gibi programlara ihtiyacınız yok ve ergonomisi daha iyi. Ben daha ucuz olsun diye kablulo versiyonunu attım kablosuzu da var. 150-200 TL arasındaki kollar dediğiniz hangi kollar? Geçenlerde orijinal DS4 yenilenmişini bulmuştum. İsterseniz link atarım.Sorun degil hocam. FH4 Steam ile test ettiniz degil mi? Gamesir TS4 onermenizin sebebi nedir? Hiç XBOX koluyla oynamadım ve geçenlerde PS3 kolu gibi gözüken ama XBOX tuşlarına sahip bir kol ile oynadım ona rağmen kafam çok karışıyor. PS4 kolu almak benim için daha iyi olur. Turkiyede satilan 150-200 TL arasindaki kollar hakkinda ne dusunuyorsunuz peki?
Orjinal DS4 yenilenmis nasil oluyor hocam? Link atabilirseniz iyi olur, bi bakmak isterim.Evet FH4 ile test ettim gayet güzel çalışıyor. Bu kolun incelemelerini Youtube'den izlemiştim ve yorumlarda 1 ay sorna bozuluyor gibi yorumlar okumuştum. Gamesir'de DS4 gibi programlara ihtiyacınız yok ve ergonomisi daha iyi. Ben daha ucuz olsun diye kablulo versiyonunu attım kablosuzu da var. 150-200 TL arasındaki kollar dediğiniz hangi kollar? Geçenlerde orijinal DS4 yenilenmişini bulmuştum. İsterseniz link atarım.
Orjinal DS4 yenilenmis nasil oluyor hocam? Link atabilirseniz iyi olur, bi bakmak isterim.
Hocam merhaba, yanitiniz icin tesekkurler, cevap veremedim kusura bakmayin. Bu yenilenmis kol tam olarak ne oluyor? Cakma ile arasindaki fark nedir ve sizce bu mu alinmali yoksa cakma mi? XBOX kolu istemiyorum, hali hazirda var bir tane cakma ama dedigim gibi tus duzeni yuzunden kullanamiyorum.
"Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmalar, satın alınıp iade edilen veya satıldığı anda bir arızası olup firmaya geri gönderilen ürünleri elden geçirir. Eğer varsa arızası giderilir ve tamir edilir. Bu ürünlere refurbished ürün adı verilir." denmiş bir sitede.Hocam merhaba, yanitiniz icin tesekkurler, cevap veremedim kusura bakmayin. Bu yenilenmis kol tam olarak ne oluyor? Cakma ile arasindaki fark nedir ve sizce bu mu alinmali yoksa cakma mi? XBOX kolu istemiyorum, hali hazirda var bir tane cakma ama dedigim gibi tus duzeni yuzunden kullanamiyorum.
Hocam isterseniz DC adresinizi verin oradan konuşalım.Hocam merhaba, yanitiniz icin tesekkurler, cevap veremedim kusura bakmayin. Bu yenilenmis kol tam olarak ne oluyor? Cakma ile arasindaki fark nedir ve sizce bu mu alinmali yoksa cakma mi? XBOX kolu istemiyorum, hali hazirda var bir tane cakma ama dedigim gibi tus duzeni yuzunden kullanamiyorum.
Ürünün durumu nasıl hocam? Merak ettim de.Herkese merhabalar, bu yazımda DualShock 4 çakması DoubleShock 4'ü inceleyeceğim.
Ürünü 3 hafta önce Aliexpress üzerinden vergisiyle dahil 93 TL gibi bir fiyata aldım. Vergisi 17 TL idi. 20 Dolarlık kupon 60 TL. 2 dolar da ürünün fiyatı vardı 16 TL. Fakat şu anda kuponu alsanız bile kullanamazsınız.
Ürünün fotoğraflarını spoiler içine eklerim.
Kolu bilgisayar üzerinde test ettim.
Joystikcler:
Joystikcleri çok iyi ayarlamışlar. Ne hızlı ne yavaş dönüyor. Fakat parmağınızı koyduğunuz yer biraz daha iyi olabilirmiş. Parmağım birazcık kayıyor. Onun dışında bir sıkıntısını göremedim.
Yön tuşları (?)
Bunlara tam olarak ne deniyor bilmiyorum. Kolun sol kısmında kalan tuşlar. Bu tuşlar sert değil basması kolay ve ses çıkmıyor. Bu da güzel bir şey.
Sağ kısımdaki tuşlar:
Aynı şekilde buraya da ne deniyor bilmiyorum. Buraya da pek denecek bir şey yok. Sert değil, çok iyi ayarlamışlar. Fakat üstündeki simgeler birazcık kötü.
Dokunmatik bölüm, hoparlör, ışık ve alt kısımdaki portlar:
İlk önce dokunmatik bölümden başlayayım. Bu kısımda parmağınızı gezdirdiğiniz zaman fareniz de ekranda hareket ediyor. Ortadaki hoparlörün çalıştığını hiç duymadım. Zaten çok da önemli değil. Hoparlörün altındaki tuş Bluetooth'u açmanıza yarıyor. BU tuş sinirimi bozuyor çünkü tam yuvarlak değil ve logo yok. En azından başka bir logo koysalarmış.
Alttaki girişlere gelirsek soldaki girişe ne bağlıyoruz bilmiyorum o yüzden orayı test edemedim. Kulaklık girişini ben çalıştıramadım. Kulaklık giriyor fakat ses gelmiyor.
Kolun ışığı çalışıyor. Hatta rengini değiştirebiliyorsunuz.
Tetikler:
Aynı şekilde bu kısımları da çok güzel bir şekilde ayarlamışlar. Tuşlar sert değil ve yağ gibi akıyor.
Bilgisayara nasıl bağlanır?
Rehber: Birden fazla PS4 kolunu PC'ye bağlama
Bu başlık altında benim de sıkıntı çektiğim bir konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. İlk olarak bunu belirtmem gerekiyor bu çözüm sadece PS4 kolu için. şimdi benim yaşadığım sorun başlıkta da dediğim gibi birden fazla kolun PC'ye bağlanamamasıydı. Çözümü anlatıyorum sıkıntı çeken arkadaşlar...www.technopat.net
Ürünün durumu nasıl hocam? Merak ettim de.
Kaç kere düştü hala çalışıyor. Öyle ki Micro USB portunu çıkarıp yerine Type C taktım fakat bu biraz elektronik bilgisi istiyor. Hala da kullanıyorum. Gayet güzel.Ürünün durumu nasıl hocam? Merak ettim de.
Herkese merhaba, bu yazımda DualShock 4 çakması doubleshock 4'ü inceleyeceğim.
Ürünü 3 hafta önce AliExpress üzerinden vergisiyle dahil 93 TL gibi bir fiyata aldım. Vergisi 17 TL idi. 20 dolarlık kupon 60 TL. 2 dolar da ürünün fiyatı vardı 16 TL. Fakat şu anda kuponu alsanız bile kullanamazsınız.
Ürünün fotoğraflarını spoiler içine eklerim.
kolu bilgisayar üzerinde test ettim.
joystikcler:
Joystikcleri çok iyi ayarlamışlar. Ne hızlı ne yavaş dönüyor. Fakat parmağınızı koyduğunuz yer biraz daha iyi olabilirmiş. Parmağım birazcık kayıyor. Onun dışında bir sıkıntısını göremedim.
yön tuşları (?)
Bunlara tam olarak ne deniyor bilmiyorum. Kolun sol kısmında kalan tuşlar. Bu tuşlar sert değil basması kolay ve ses çıkmıyor. Bu da güzel bir şey.
sağ kısımdaki tuşlar:
Aynı şekilde buraya da ne deniyor bilmiyorum. Buraya da pek denecek bir şey yok. Sert değil, çok iyi ayarlamışlar. Fakat üstündeki simgeler birazcık kötü.
dokunmatik bölüm, hoparlör, ışık ve alt kısımdaki portlar:
İlk önce dokunmatik bölümden başlayayım. Bu kısımda parmağınızı gezdirdiğiniz zaman fareniz de ekranda hareket ediyor. Ortadaki hoparlörün çalıştığını hiç duymadım. Zaten çok da önemli değil. Hoparlörün altındaki tuş Bluetooth'u açmanıza yarıyor. Bu tuş sinirimi bozuyor çünkü tam yuvarlak değil ve logo yok. En azından başka bir logo koysalarmış.
Alttaki girişlere gelirsek soldaki girişe ne bağlıyoruz bilmiyorum o yüzden orayı test edemedim. Kulaklık girişini ben çalıştıramadım. Kulaklık giriyor fakat ses gelmiyor.
Kolun ışığı çalışıyor. Hatta rengini değiştirebiliyorsunuz.
tetikler:
Aynı şekilde bu kısımları da çok güzel bir şekilde ayarlamışlar. Tuşlar sert değil ve yağ gibi akıyor.
bilgisayara nasıl bağlanır?
Rehber: Birden fazla PS4 kolunu PC'ye bağlama
Bu başlık altında benim de sıkıntı çektiğim bir konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. İlk olarak bunu belirtmem gerekiyor bu çözüm sadece PS4 kolu için. şimdi benim yaşadığım sorun başlıkta da dediğim gibi birden fazla kolun PC'ye bağlanamamasıydı. Çözümü anlatıyorum sıkıntı çeken arkadaşlar...www.technopat.net
250 TL'ye bulsam şahsen alırdım. Yaklaşık 1 - 1.5 yıl idare etti beni ve hiçbir sorun çekmedim. Eğer 350 TL'ye çıkılırsa Gamesir T4 kablolu tercih edilebilir.Hocam almayı düşünüyorum sizce alınablirim mi fiyatı 250 TL?