DoubleShock 4 İncelemesi

Sorun degil hocam. FH4 Steam ile test ettiniz degil mi? Gamesir TS4 onermenizin sebebi nedir? Hiç XBOX koluyla oynamadım ve geçenlerde PS3 kolu gibi gözüken ama XBOX tuşlarına sahip bir kol ile oynadım ona rağmen kafam çok karışıyor. PS4 kolu almak benim için daha iyi olur. Turkiyede satilan 150-200 TL arasindaki kollar hakkinda ne dusunuyorsunuz peki?

Evet FH4 ile test ettim gayet güzel çalışıyor. Bu kolun incelemelerini Youtube'den izlemiştim ve yorumlarda 1 ay sorna bozuluyor gibi yorumlar okumuştum. Gamesir'de DS4 gibi programlara ihtiyacınız yok ve ergonomisi daha iyi. Ben daha ucuz olsun diye kablulo versiyonunu attım kablosuzu da var. 150-200 TL arasındaki kollar dediğiniz hangi kollar? Geçenlerde orijinal DS4 yenilenmişini bulmuştum. İsterseniz link atarım.

Orjinal DS4 yenilenmis nasil oluyor hocam? Link atabilirseniz iyi olur, bi bakmak isterim.

"Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmalar, satın alınıp iade edilen veya satıldığı anda bir arızası olup firmaya geri gönderilen ürünleri elden geçirir. Eğer varsa arızası giderilir ve tamir edilir. Bu ürünlere refurbished ürün adı verilir." denmiş bir sitede.
Hocam isterseniz DC adresinizi verin oradan konuşalım.

Son düzenleme:
Ürünün durumu nasıl hocam? Merak ettim de.

Hocam almayı düşünüyorum sizce alınablirim mi fiyatı 250 TL?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…