İnceleme Doubleshock 4

Orijinal de kullandım, çakma da kullandım. Tek farkı çakmalarda hep sorun çıkıyor. Kalite farkı çok yok. İki kolda da ortak bir sorun var ise o da soket. DualShock 4'ün soketi çok eski ve rezalet, kaç kere uğraştığımı bile hatırlamıyorum.

Aynı şekilde.

Kablolu kullanabiliyorsun, ışığı da ayarlanabiliyor. Yeter ki DS4 Windows programı kurulu olsun.

Ben de inceleme yazmayı planlıyordum da 3-4 ay geçsin bakalım sorun çıkacak mı diye bekledim. Şimdilik sorun yok bende. Alan ve uzun kullanan birkaç kişiye sordum onlarda memnunmuş. Vallahi ne zaman sonra sorun çıkarır onu bilemem ama 300 liraya böyle bir kol zor bulunur.

@v3rtecc
İnceleme gayet güzel olmuş, eline sağlık. Ben de bir iki ekleme yapayım izninle. Ağırlık olarak hafif sayılmaz. Hassas terazi ile ölçmedim ama normal DS4'e göre hissedilir bir fark yok. Bir de alttan ışık sızması demişsiniz. Eğer bahsettiğiniz sızma siyah kısım yani Touchpad'de oluyorsa normal bir durum.

R1 R2 ve joystick analogları ve titreşim, fiyatına göre gayet iyi. Aynı zamanda touchpad, speaker, LED bar gibi özelliklerin sorunsuz çalışması da cabası.

Eğer 1-2 yıl giderse benim F/P puanım 10/10. bu paraya kablosuz kol bile yok.

Hocam ışık sızması dediğim alt kısmında etiketin oldupu yerde kare şeklinde bir sızma oluyor. Belki diğer renklerde yoktur ama beyaz renkte ufak kare şeklinde sızma yapıyor.

Direk kopyala yapıştır ürünler çoğunlukla ucuz oluyor. Şahsen zamanında 400TL'ye Nova Lite aldım, ozamanlar gene bu kol 350'ye geliyordu sanırım. Çok şans işi bir kol ama, Xinput olmaması ayrı bir baş ağrısı tabi.

Sizde haklısınız, bu fiyata anca Ps2 koluna benzeyen 2.el F310 var.

Orijinal DualShock4 217 gram, bu ise 205 gram civari bir şey sanırım.

Merhaba, ürünü nereden almıştınız? Şu anda almayı planlıyorum da kupon işi hala devam ediyorsa kullanırım.

Merhaba, ürünü nereden almıştınız? Şu anda almayı planlıyorum da kupon işi hala devam ediyorsa kullanırım.

Pazarama'dan almıştım. 150 liealık kupon devam ediyor mu bilmiyorum ama 1 lieaya Plus üyelik alınca 200 lira kupon veriyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…