DP 1.2 Kablosuyla 1.4 DP'lü Girişte Çalışır mı?

DDundar

Hectopat
HP Omen 27 inç 165 Hz monitörüm var. DP'den görüntü alamıyorum HP ile görüşmemde monitörün 1.2 DP kablosu ile çalıştığını Asus Rog Strix 1070 Ti ekran kartımın 2 tane 1.4 DP yeri olduğunu öğrendim. Recep Baltaş bir yorumunda böyle yazmış:
Halihazırda piyasada olan DisplayPort 1.2 destekli kablolar zaten 1.4 ile de uyumlu. Burada teknoloji tamamen kablonun iki ucu arasında duran donanımlara bağlı. Kablolar halihazırda yüksek veri aktarımını destekliyor. Bu bağlamda 1.2 standardında bir kablo da alsanız 1.4 özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Aynı monitörü 3. kullanışım 1. ve 2. renk bozukluğu yüzünden değişime gitti onlarda da kullanamamıştım ne önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Omen 27 inç 165 Hz monitörüm var. DP'den görüntü alamıyorum HP ile görüşmemde monitörün 1.2 DP kablosu ile çalıştığını Asus Rog Strix 1070 Ti ekran kartımın 2 tane 1.4 DP yeri olduğunu öğrendim. Recep Baltaş bir yorumunda böyle yazmış:

Aynı monitörü 3. kullanışım 1. ve 2. renk bozukluğu yüzünden değişime gitti onlarda da kullanamamıştım ne önerirsiniz ?
Bende çalışıyor aynı şekilde monitör 1.2 ekran kartım 1.4

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı