DP bağlantısı sonrası no signal hatası

erenuney16

Hectopat
Onboard üzerinden mi görüntü almaya çalıştınız?

Win+p yapıp uzat seçeneğini seçer misiniz?

Şu an zaten HDMI onda takılı olduğu için 2. monitör çalışıyor 1. monitörde DP no signal diyor dediğinizi yaptım işe yaramadı.
Bende de aynı sorun varmı ekran kartını çıkartıp taktım düzeldi malesef DP kablosu çok sorunlu bir kablo 1 ayda 1 ekran kartını çıkartıp takıyorum

Kabloyu tam takamadım sanırım ekran kartını çıkarırken elime düştü zaten şimdi sıkı sıkıya takınca oldu fakat 2. monitöre imleci sağa çevirirken geçiyor fakat benim 2. montir solda onu nasıl halledeceğiz.

Kabloyu tam takamadım sanırım ekran kartını çıkarırken elime düştü zaten şimdi sıkı sıkıya takınca oldu fakat 2. monitöre imleci sağa çevirirken geçiyor fakat benim 2. montir solda onu nasıl halledeceğiz.

Sorunları çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim gereksiz bir şey için rahatsız ettim kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Sorunları çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim gereksiz bir şey için rahatsız ettim kusura bakmayın.

Tam olarak nasıl çözdünüz bende aynı hatayı alıyorum. DisplayPort kablosunu takınca.

1683718884394.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı