Minidp girişi de zaten DP girişi oluyor. Laptop modelini tam yazar mısınız? Mini DP ile 240Hz almak mümkün zaten.
![]()
OMEN Masaüstü - Dizüstü Oyun Bilgisayarları | HP® Resmi Sitesi
Güçlü HP® Omen dizüstü oyun bilgisayarları günümüzün oyuncularının taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandı.www.omen.com
Hocam normalde böyle bir sıkıntı olmaması lazım. Monitörünüzün kutusunda DP kablosu çıktıysa dönüştürücü ile deneyebilirsiniz. DP to DP mini gibi arama yaparak 8K 60Hz destekli bir dönüştürücü bulup kullanabilirsiniz. Ya da masrafsız yöntem monitörü bağlayın ve ses ile görüntü sürücülerinizi güncelleyin.
Daha yeni sipariş ettim monitörü ancak HDMI ile bağlayınca tam randıman alamayacağımı biliyorum. Geldiğinde dönüştürücü ya da mini DP kablo hazır olsun istiyorum. Önerebileceğiniz dönüştürücü ya da mini DP kablo var mıdır? Monitörün içinden DP ve HDMI kablo çıkıyor.
Önerebileceğiniz bir kablo var mıdır? 2K 240 HZ vermesi çok önemli çünküDP to mini DP kablo almanız en iyisi.
Önerebileceğiniz bir kablo var mıdır? 2K 240 Hz vermesi çok önemli çünkü.
Aynen öyle 2K orta ayarları geçmeyin, 1080p Ultra ayarladan farkı kalmayacak ama sizin tercihiz.
Laptop DP1.4 destekliyor. DP1.4 destekli kablo ile 2K 240Hz alabilirsiniz fakat güçlü bir cihaz değil çok. 2K oyun oynamanızı önermem. Paugge kablolara bakabilirsiniz varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.