DP girişli monitörden HDMI 2.0 ile 165 Hz alınır mı?

MusaG01

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar öncelikle merhaba, yukarıdaki monitörü satın aldım ancak 5600G APU sistem kullanıyorum. Anakartım ASUS A320M-K, HDMI 1.4b destekliyor DP çıkışı yok. HDMI 2.0 destekli kablo alsam 165 Hz alabilir miyim veya DP dönüştürücü alsam nasıl olur? Bu iş yardımınızı bekliyorum.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, yukarıdaki monitörü satın aldım ancak 5600G APU sistem kullanıyorum. Anakartım ASUS A320M-K, HDMI 1.4b destekliyor DP çıkışı yok. HDMI 2.0 destekli kablo alsam 165 Hz alabilir miyim veya DP dönüştürücü alsam nasıl olur? Bu iş yardımınızı bekliyorum.

Alamazsınız. Sadece DP.

Dostum yanlış bilgi vermekten raporladım seni, HDMI kablosu ile 165 Hz alınamaz. Overclock ypaılmalı fakat bunu DP destekliyor.
Raporladıktan sonra şu tabloya bir göz atın.
images (95).jpeg

Bir de yanlış bilgi vermişim. Hahahahaha.

Dostum 165 Hz overclock ile oluyor. Overclock sadece DP kablosu ile bağlanınca yapılabiliyor. HDMI ile OC edilmediği için 144 alacak Max.
HDMI 1.3 ile 144 Hz alabiliyorsunuz, 1.4 ile de 165 Hz alabiliyorsunuz. 165 Hz sadece OC yapılarak elde edilmez, bunu da bilmiyorsunuz. OC yapmaya gerek yok. Monitör 165 olarak alındıysa OC yapmadan 1.4 kablo ile 165 de çalışır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cahil falan deme babanın çiftliği değil burası bu 1.
2. olarak HDMI 1.3 ile 144 Hz alabiliyorsunuz, 1.4 ile de 165 Hz alabiliyorsunuz. 165 Hz sadece OC yapılarak elde edilmez, bunu da bilmiyorsunuz. OC yapmaya gerek yok. Monitör 165 olarak alındıysa OC yapmadan 1.4 kablo ile 165'te çalışır. Cahil lafını iade ediyorum. Sinirlendirmeyin adamı.

Monitör 144 Hz olarak geliyor sorun orada. Ayrıca 165 Hz yok, OC ile elde ediliyor. Birazdan yanlış bilgilendirmeden raporuma yanıt gelince anlayacaksın ne demek istediğimi.

Dostum 165 Hz overclock ile oluyor. Overclock sadece DP kablosu ile bağlanınca yapılabiliyor. HDMI ile OC edilmediği için 144 alacak Max.
"The 1.3 and 1.4 versions of HDMI are an important step for HDMI cables. These are the first versions to support 165Hz"
Muhtemelen ingilizce bilmiyorsunuzdur, sizin için çevireyim.
"1.3 ve 1.4 versiyonları HDMI için için önemli bir basamaktır. 165 Hz desteği için verilen ilk sürümlerdir."

Kaynak da istiyor musunuz?

Monitör 144 Hz olarak geliyor sorun orada. Ayrıca 165 Hz yok, OC ile elde ediliyor. Birazdan yanlış bilgilendirmeden raporuma yanıt gelince anlayacaksın ne demek istediğimi.
Arkadaş hiçbir şey bilmeyip bu kadar insanlara cahil falan diyorsunuz ya, gerçekten inanılmaz. HDMI kablosunun ve girişinin kalitesine göre HDMI portundan da OC yapılabilir. İnanılmaz.

Edit: Hakaret ettiğin için raporlamıştım, modlar düzeltmişler sağolsunlar :D İyi forumlar. Bir dahakine iyice araştırıp konuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı