DP görüntü gelmiyor

Yer
El Fureidis
Yeni monitörüm geldi, 1 adet ölü pikseli var ekranın üst kısmında ama benim için problem değil, asıl problem DP'den görüntü gelmiyor, sadece HDMI görüntü veriyor. Nasıl düzeltebilirim?

CSM Support Disabled olacak.
CSM Support seçeneği yok bende, gözükmüyor.
İade etmek istiyorum ben de ama gelecek olan monitör daha kötü olabilir, yanlış mıyım?

@Silinen üye Daha kötü olabilir derken? Tekrardan ayıplı ürün gelirse tamamen iade edebilirsiniz. Sonuçta üründe kusur var. İade edip farklı bir mağazadan farklı bir model de alabilirsiniz. Değişim de talep edebilirsiniz, size kalmış.

Bu büyük monitöre geçince hiç iade edesim gelmiyor, önceki 18.5 inç idi, ama değişim talep edeceğim.
Sizin dediğinize geldim, monitörü toplayıp kutusuna koydum yarın QP Bilişim'e tekrardan gönderip yenisini isteyeceğim.
Monitör gitti, geldi bunda da ölü piksel var ama öbürüne nazaran çok az göze batıyor, diğeri ekranın ortasında ''ben buradayımm' diyordu bu sol üst kısımda daha küçük, iyi ki değişim istemişim ama bu seferkini göndermeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…