DP kablosu takılıyken ekran kartı çıkartılır mı?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Ekran kartı
Gıgabyte 1660 Super
Ekran kartımızın girişlerinde sorun var ve garantiye göndereceğiz ancak taktığımız DP kablosunun tuşu bozuk olduğu için kablo çıkmıyor. Bilgisayarı tamamen garantiye almıyorlar ama DP kablosuyla ekran kartını alabileceklerini söylediler. DP kablosu takılıyken ekran kartını çıkartabilir miyiz?
Ekran kartı: Gigabyte 1660 Super.
DP kablosu: S-Link SL-460

Ekran kartımızın girişlerinde sorun var ve garantiye göndereceğiz ancak taktığımız DP kablosunun tuşu bozuk olduğu için kablo çıkmıyor. Bilgisayarı tamamen garantiye almıyorlar ama DP kablosuyla ekran kartını alabileceklerini söylediler. DP kablosu takılıyken ekran kartını çıkartabilir miyiz?
Ekran kartı: Gigabyte 1660 Super.
DP kablosu: S-Link SL-460
Cihazda güç yokken çıkartabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Bir sorum daha var. Çıkarttığımızda kablonun diğer ucu kasaya takılır, sıkışır. Ne yapmam gerekiyor?
O ekran kartının kasada asılı olduğu parçada vidalıdır, vidasından onu da söküp kablo ile beraber çıkarabilirsiniz.

Biraz geç dönüş yaptım, iş güç spor derken anca vakit bulabildim kusura bakmayın.

O ekran kartının kasada asılı olduğu parçada vidalıdır, vidasından onu da söküp kablo ile beraber çıkarabilirsiniz.

Biraz geç dönüş yaptım, iş güç spor derken anca vakit bulabildim kusura bakmayın.
Estağfurullah. Bende geç gördüm kusura bakmayın. Fotoğrafla anlatabilir misiniz? Tam olarak neredeki vidayı çıkarmamız gerekiyor. Anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı