DP no signal hatası nasıl çözülür?

Son düzenleme:
Eyvallah teşekkür ederim hocam deneyip yazacağım.

Hocam olmadı DP sinyal yok yazısından sonra ekran gidiyor ve joistik ekranı gelmiyor.

Bence kablo bozuk.

Olabilir kral. Ama bence dediğim gibi bir tanıdığın varsa kablonu ve monitörünü al git. Kesin sonuç elde edersin.

Olabilir kral. Ama bence dediğim gibi bir tanıdığın varsa kablonu ve monitörünü al git. Kesin sonuç elde edersin.

Kardeşim kasayı açtım ekran kartının vidaları söktüm ve bir daha taktım RAM söküp taktım denedim ekran geliyor sorun çözülmüştü ama siyah ekranda kalıyordu 3 4 kez yeniden başlatınca işe yaradı şu an Windows kurtarma sekmesindeyim sence bu neden olmuş olabilir.

Bir de egzoz fan çalışmıyor nedense acaba sıcaklığa bağlı olarak mı çalışıyor.

Son düzenleme:
Kardeşim kasayı açtım ekran kartının vidaları söktüm ve bir daha taktım RAM söküp taktım denedim ekran geliyor sorun çözülmüştü ama siyah ekranda kalıyordu 3 4 kez yeniden başlatınca işe yaradı şu an Windows kurtarma sekmesindeyim sence bu neden olmuş olabilir.

Bir de egzoz fan çalışmıyor nedense acaba sıcaklığa bağlı olarak mı çalışıyor.

Dediğin gibi parçaların ilk başta yanlış oturmuş olabilir temassızlık olabilir. Egzoz fanlarının her zaman çalışması lazım diye biliyorum internetten de biraz araştırdım. "PC kapalıyken parmağınızla fanı öndeki fanlar gibi rahatlıkla çevirebiliyorsanız büyük ihtimalle motoru ölmüş, emekliye ayırın. Eğer sıkışıklık varsa kurtarılabilir. Söküp temizlemeyi deneyin.". Bir de soket uçlarını WD-40 la temizlenmesini öneren bir kişi daha vardı. Egzoz fanı marka modeli nedir? Kasada şu an yüksek sıcaklık alıyorsan bir süre kasayı güvenli bir yere koyup kapağını açmanı öneririm netleşene kadar.

WhatsApp Image 2025-07-09 at 11.24.41.jpeg

Hocam fan kısmında böyle yazıyor bence 60 dereceyi geçince çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı