Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #11 KARA57 dedi: Vallahi hangisi iyise onu alim 2 2 uğraşmimde idare edeceğiz monitör alma şansım yok şu an. DP ya da HDMI fark eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... DP'nin HDMI'den farkı var mı hiç bilmiyorum ya onu araştırmanız gerekecek.
KARA57 dedi: Vallahi hangisi iyise onu alim 2 2 uğraşmimde idare edeceğiz monitör alma şansım yok şu an. DP ya da HDMI fark eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... DP'nin HDMI'den farkı var mı hiç bilmiyorum ya onu araştırmanız gerekecek.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #12 Moltreach dedi: DP'nin HDMI'den farkı var mı hiç bilmiyorum ya onu araştırmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Bir şey de bulamadım ki.
Moltreach dedi: DP'nin HDMI'den farkı var mı hiç bilmiyorum ya onu araştırmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Bir şey de bulamadım ki.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #13 KARA57 dedi: Bir şey de bulamadım ki. Genişletmek için tıkla... HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar. burada var ama detaylı.
KARA57 dedi: Bir şey de bulamadım ki. Genişletmek için tıkla... HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar. burada var ama detaylı.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #14 Bu şekilde biliyorum dönüştürücü olarak fark varmi acaba ben yine de dp alim en iyisi Moltreach dedi: HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar. burada var ama dBakıyorum Genişletmek için tıkla...
Bu şekilde biliyorum dönüştürücü olarak fark varmi acaba ben yine de dp alim en iyisi Moltreach dedi: HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar. burada var ama dBakıyorum Genişletmek için tıkla...
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #15 KARA57 dedi: Bu şekilde biliyorum dönüştürücü olarak fark var mı acaba ben yine de DP alim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Cümleniz eksik sanırım ama DP almanız daha mantıklı olur bütçeniz varsa hem daha yeni hem de ekran desteği daha fazla.
KARA57 dedi: Bu şekilde biliyorum dönüştürücü olarak fark var mı acaba ben yine de DP alim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Cümleniz eksik sanırım ama DP almanız daha mantıklı olur bütçeniz varsa hem daha yeni hem de ekran desteği daha fazla.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #16 Moltreach dedi: Cümleniz eksik sanırım ama DP almanız daha mantıklı olur bütçeniz varsa hem daha yeni hem de ekran desteği daha fazla. Genişletmek için tıkla... Attığınız dp to dvi kabloyu aldım bu tür kablolar görüntüsü vs sıkıntı yaratmıyor değil mi?
Moltreach dedi: Cümleniz eksik sanırım ama DP almanız daha mantıklı olur bütçeniz varsa hem daha yeni hem de ekran desteği daha fazla. Genişletmek için tıkla... Attığınız dp to dvi kabloyu aldım bu tür kablolar görüntüsü vs sıkıntı yaratmıyor değil mi?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #17 KARA57 dedi: Attığınız DP to DVI kabloyu aldım bu tür kablolar görüntüsü vs sıkıntı yaratmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine çeviriciler yerine daha sağlıklı bu kablolar, aktif olarak kullandığımdan söylüyorum VGA'dan DVI'a geçince görüntü kalitesi arttı hatta.
KARA57 dedi: Attığınız DP to DVI kabloyu aldım bu tür kablolar görüntüsü vs sıkıntı yaratmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine çeviriciler yerine daha sağlıklı bu kablolar, aktif olarak kullandığımdan söylüyorum VGA'dan DVI'a geçince görüntü kalitesi arttı hatta.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #18 Moltreach dedi: Hayır aksine çeviriciler yerine daha sağlıklı bu kablolar, aktif olarak kullandığımdan söylüyorum VGA'dan DVI'a geçince görüntü kalitesi arttı hatta. Genişletmek için tıkla... Şu işlemci işini halledince monitör bakim daha önce 3 tane aldım geri verdim hep bir sıkıntı çıktı kaldım 10 senelik monitöre
Moltreach dedi: Hayır aksine çeviriciler yerine daha sağlıklı bu kablolar, aktif olarak kullandığımdan söylüyorum VGA'dan DVI'a geçince görüntü kalitesi arttı hatta. Genişletmek için tıkla... Şu işlemci işini halledince monitör bakim daha önce 3 tane aldım geri verdim hep bir sıkıntı çıktı kaldım 10 senelik monitöre
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #19 KARA57 dedi: Şu işlemci işini halledince monitör bakim daha önce 3 tane aldım geri verdim hep bir sıkıntı çıktı kaldım 10 senelik monitöre Genişletmek için tıkla... Ben de alacaktım da çok pahalanmış mönitörler ya, şu anki monitörümün aynısından almak istesem bile 1.5 2K olmuş 144Hz'ler kaç olmuştur kim bilir.
KARA57 dedi: Şu işlemci işini halledince monitör bakim daha önce 3 tane aldım geri verdim hep bir sıkıntı çıktı kaldım 10 senelik monitöre Genişletmek için tıkla... Ben de alacaktım da çok pahalanmış mönitörler ya, şu anki monitörümün aynısından almak istesem bile 1.5 2K olmuş 144Hz'ler kaç olmuştur kim bilir.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #20 Moltreach dedi: Ben de alacaktım da çok pahalanmış mönitörler ya, şu anki monitörümün aynısından almak istesem bile 1.5 2K olmuş 144Hz'ler kaç olmuştur kim bilir. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef 6 7 ay önce 1500 aldığım monitör 3K geçmiş.
Moltreach dedi: Ben de alacaktım da çok pahalanmış mönitörler ya, şu anki monitörümün aynısından almak istesem bile 1.5 2K olmuş 144Hz'ler kaç olmuştur kim bilir. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef 6 7 ay önce 1500 aldığım monitör 3K geçmiş.