Monitörüm 75 Hz, yani 75 Hz destekleyen bir kablo gerekli. 100 TL'yi geçmezse çok sevinirim.
Piyasada en iyisi bu sanırsam. Daha iyisini bulamadim. 100TL geçmezse sevinirim demişsin ama inşallah bunu alırsın diyorum.Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 Fiyatları ve Özellikleri
Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hocam diğer ürünler 18 megabit veri aktarımı yapıyor haberiniz olsun. Bu 32.5. En hızlısı ve uzun ömürlüsü.Hanginizin attığı ürün daha mantıklı?
Hocam bu kadar pahalı bir şey gerek yok bence, bana ne kazandıracak ki bu? 1080P'de 75 Hz görüntü alıyorum zaten.
Hocam diğer ürünler 18 megabit veri aktarımı yapıyor haberiniz olsun. Bu 32.5. En hızlısı ve uzun ömürlüsü.
Drop sorunu ile alakalı mı bilemem ama 18 megabit le 32 megabit arasında baya bir gecikme farkı olucaktır. Diğer kablolar iyi monitorunize gore ama 90tl olim derken çok ozellik kısılmış. Tercih sizindir.Drop sorunu yaşıyordum, acaba kablo ile mi alakalı. 18 megabit ile 32 megabit arasında bir drop sorunu yaşanır mı?
Drop sorunu ile alakalı mı bilemem ama 18 megabit le 32 megabit arasında bayağı bir gecikme farkı olacaktır. Diğer kablolar iyi monitorunize gore ama 90TL olim derken çok ozellik kısılmış. Tercih sizindir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.