DP vs Tutaste parfüm

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Koku benzerliği kalıcılık ve yayılım olarak hangisi daha iyidir? Bargello ve madden pek memnun kalmadım kalıcılık ve yayılım olarak. Bu markalari denemeyi düşünüyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Tutaste genelde beğeniyorlar ama en çok beğenildiğini gördüğüm marka Emre Geldi. God of fire ve le male le parfum almayı düşünüyorum.

O markayı da biliyorum fakat kullanmadim kararsizim şu an.

Ben mfy, essencia, bargello, mad falan denedim essencia beğendim ama çeşit az. Diğerlerini herhalde önermem. Tutaste internette çok övülüyor ama parfümden parfüme değişir. Şimdi de emre geldi denemek istiyorum yorumları çok iyi ama internette inceleyen vesaire yok neredeyse.

O markayı da biliyorum fakat kullanmadim kararsizim şu an.

Sana az övmedim emre geldiyi.

Koku ve kalıcılık olarak aşırı derecede beğendiğim bir marka kendisi. 8-9 saat üzerimden çıkmıyordu ve burnuma kokusu gelmeye devam ediyordu.

Kullandınız mı hocam kullandıysanız hangi parfümleri?

SWY İntesely ve JPG Le Male Elixir kullandım.

SWY bir süre sonra fazla ağır geldi pek hoşlaşamadım ama Le Male Elixir'den çok ama çok memnundum.

En son Acqua Di Gio Profumo ve Oud For Greatness alacaktım ama nakit olmayınca bayram zamanı da 15ML satmıyorum deyince kaldı öyle.

SWY İntesely ve JPG Le Male Elixir kullandım.

SWY bir süre sonra fazla ağır geldi pek hoşlaşamadım ama Le Male Elixir'den çok ama çok memnundum.

En son Acqua Di Gio Profumo ve Oud For Greatness alacaktım ama nakit olmayınca bayram zamanı da 15ML satmıyorum deyince kaldı öyle.
Ben Le Male Elixir değil de Le Parfum ve God of Fire düşünüyorum çok övüyorlar.

Sana az övmedim emre geldiyi.

Koku ve kalıcılık olarak aşırı derecede beğendiğim bir marka kendisi. 8-9 saat üzerimden çıkmıyordu ve burnuma kokusu gelmeye devam ediyordu.

Kanka kenzo leopar yokmuş orada DP çok mu kötü?

Edit* yves saınt laurent myslf tutasteden buldum aldım kalıcılık ve yayılım çok başarılı diyemem koku benzerliği fena değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı