Şimdi siz deyince gaza geldim. Bende ilk olarak strongest with you almayı düşünüyorum bende görüşlerimi yazarım.
Kokuların çoğuna baktım şimdi yazayım genel olarak. Kokuların orijinalini bilmiyorum, parfümler hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ve açılışlarına baktım sadece önceden belirteyim.
One million (1.m.) Odunsu ve orta ağırlıkta bir koku fena değil.
Kirke (Plus) egzotik meyve tabağı parfüm olsa bu olurdu herhalde. Koku iyi ama biraz feminen ve her yere uygun olmayabilir.
Acqua dı gıo [GiO] deniz ve limonun karışımı tam olarak orta bana göre.
Black code [ARM] deri ve narenciye karışımlı biraz farklı bir koku 10 üzerinden 7 veririm.
Sauvage elıxr [DEX] çok baharatlı çok keskin ve ağır kendini belli eden bir parfüm sevenine 10dur belki ama bana göre 7 8.
Stronger with you (you) güzel çok tatlı kışlık bir koku 8 veririm.
Sauvage (SVG) çok klasik ama güzel sayılır bu parfümü 10 kişinin 5i kullanmıştır Türkiye'deki.
Boss (bss) odunsu ve meyveli kış için iyi sayılır ama her şeyde orta keskin yönü yok.
İnvictus diğer deniz kokularından farklı tonlarla ayrılıyor ama favorim değil bu türdeki. Güzel.
Eros yani limon ve çok fresh yine çok kullanılan bir koku benlik değil.
JPG'Le Male Elixir stronger with you ile bu vanilyalı olduğu için sanki para gibi kokuyor. Sonradanda bal dahil oluyor bunda güzel açılışı kuvvetli ama açılışta nedense beni hapşurtan bir parfüm.
JPG paradise garden favorim kokum yazlık olsa da budur. Farklı ve kendi kokum gibi hissettirdi bana. Deniz sahil Hindistan cevizi plaj su ve yeşilliğin birleşimi bu parfüm. Kendimi hawaide gibi hissettim benim için en iyisi.
Genel olarak böyle kalıcılık yayılım ve orta notalarını kullandıkça öğreneceğim. Ayrıca hepsini karanlık bir yere koydumki iyice dinlensin kokular.