awareofstorm Hectopat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2015 #1 Pc ile ilgili araştırma yaparken bunu buldum ve test yaptım. Sonuçları bu şekilde. Bios güncellemesi gerekir mi? Yoksa başka şekilde çözebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2015
Pc ile ilgili araştırma yaparken bunu buldum ve test yaptım. Sonuçları bu şekilde. Bios güncellemesi gerekir mi? Yoksa başka şekilde çözebilir miyim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Ekim 2015 #2 awareofstorm dedi: Bios güncellemesi gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Güncel değilse zaten güncellemen gerekli. Windows 8.1 İçin Ses İşleme İpuçları - Technopat
awareofstorm dedi: Bios güncellemesi gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Güncel değilse zaten güncellemen gerekli. Windows 8.1 İçin Ses İşleme İpuçları - Technopat
awareofstorm Hectopat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #3 Murat5038 dedi: Güncel değilse zaten güncellemen gerekli. Windows 8.1 İçin Ses İşleme İpuçları - Technopat Genişletmek için tıkla... Bios güncelleyip tekrar deneme yaparım. Sonuçları buraya yazarım. Teşekkürler. Murat5038 dedi: Güncel değilse zaten güncellemen gerekli. Windows 8.1 İçin Ses İşleme İpuçları - Technopat Genişletmek için tıkla... Açıkçası sistemde iyileşme olmasına rağmen ana sorun çözülmedi. Nvidia windows kernel driver en çok etkileyen. Diğerlerinin değerleri az. Driverleri silip en güncelini yükledim sorun çözülmedi. Galiba böyle idare edicez.
Murat5038 dedi: Güncel değilse zaten güncellemen gerekli. Windows 8.1 İçin Ses İşleme İpuçları - Technopat Genişletmek için tıkla... Bios güncelleyip tekrar deneme yaparım. Sonuçları buraya yazarım. Teşekkürler. Murat5038 dedi: Güncel değilse zaten güncellemen gerekli. Windows 8.1 İçin Ses İşleme İpuçları - Technopat Genişletmek için tıkla... Açıkçası sistemde iyileşme olmasına rağmen ana sorun çözülmedi. Nvidia windows kernel driver en çok etkileyen. Diğerlerinin değerleri az. Driverleri silip en güncelini yükledim sorun çözülmedi. Galiba böyle idare edicez.