Arkadaşlar merhaba yardımcı edebileceğinizi düşünerek bu mesajı yazıyorum umarım işiniz yoksa ilgilenebilirsiniz. Benim bilgisayarım oyun oynarken DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası veriyor ancak internette araştırmama rağmen çözüm bulamadım , son 1 haftada bu sorun yoktu yeni başladı . Bilgisayarım windows 8.1 64 bit
@Murat5038@Recep Baltaş@Ali Güngör yardım edebilirseniz sevinirim umarım bu hatayı yaşayan diğer arkadaşlarda buradan faydalanıp sorunu çözerler şimdiden teşekkür ederim.
@Murat5038 Çok teşekkür ederim ancak bir sorum daha olacak online oyun oynama derken neyi kast ? Ettiniz ve bu sürücüleri internette mevcut bedava sürücü güncelleme programı ile güncellersem bir sorun oluşurmu ? Bir hayli sürücü birakmiş malum manuel olarak uzun sürer bu sorumuda cevaplarsanız müteşekkir kalacağım iyi günler .
@Murat5038 Çok saolun teşekkür ederim evet online oyun oynuyorum ancak öyle fasa fiso dandik oyunlar değil koruma yazılımında sorun olması beni şaşırttı LoL ve CS:GO oynuyorum aralıklarla sorun LoL de yaşanıyordu şuan driverları teker teker güncelliyorum çok teşekkür ederim umarım sorun yaşanmaz.