Çözüldü "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

kaganstark

Femtopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
13
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dead by Daylight, Rocket League ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda, oyuna girdikten yaklaşık 5-10 dakika sonrasında DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatasını alıyorum. Şu ana kadar ekran kartımı eski ve güncel sürümler olmak üzere birçok kez DDU ile kaldırıp yeniden kurdum fakat sorunum devam etmekte. En son aldığım hatadan sonra önceden bulunan 4 adet minidump dosyası silinmiş.

Minidump dosyam:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazımı servise yolladım, anakart değişimi yapılacağı söylendi. Her şey için teşekkürler.
Bugün FurMark ile yaklaşık yarım saatlik bir test yaptım ama yine de bir hata almadım. Ekran kartı sürücüsünden bahsedecek olursak, şu an son sürüm olan 461.09 (07/01/2021) kurulu ve her seferinde DDU ile kaldırıyorum. SFC ve DISM rehberlerini uyguladığımda ise herhangi bir sorunla karşılaşmıyorlar. Yaklaşık 3-4 gün sonra cihaza format atmayı düşünüyorum, eğer temiz Windows'ta da bu sorunu alırsam dediğiniz gibi servise yollayacağım. Her şey için teşekkürler, elinizden geldiği kadar yardımcı oldunuz.
 
Rica ederim.

Gerçekten ilginç bir durum var. Ekran kartın sürücün güncel. Hadi donanımsal bir sorun olsa OCCT ve Furmark testlerinde hata bulurdu. Ama hata bulmadı.

Çok şaşırdım.
 
Emin olun ben de sizin kadar şaşkınım. İlerleyen günlerde servise yollarsam ya da sorunu çözersem bilgilendirme amaçlı konuya tekrardan mesaj yazarım.
 

Geri
Yukarı