Ekran kartı ile ilgili gözüküyor.
Ekran kartına OCCT yazılımı ile 3D testi yapın. Crash verirse söyleyin.
@Murat5038 hocam artık başka bir alternatif bulamadım. Başka varsa siz söyler misiniz?
İlginiz için çok teşekkür ederim. OCCT 3D testini biraz araştırdım biraz riskliymiş. 4-5 aylık bilgisayar olduğu için yapmaya korktum açıkçası. Şu anlık iyi gibi görünüyor. Birkaç gün test edeceğim, sorun olursa yine buradan bildiririm.
Not: Dün yabancı forumlarda bu konuyu araştırıyordum aldığım DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatasının hiçbir şekilde donanımla alakalı olmadığını, driver çalışmasından olduğunu söyleyen birçok sayfa gördüm ama tam emin olamadım, size sormak istedim. Bilgisayarımın dahili grafik kartı Ryzen 5 3550H Radeon Vega Graphics 8 iken harici grafik kartın GTX 1650 olduğu için driver çakışması oluyor mudur sizce?
@Murat5038 hocam artık başka bir alternatif bulamadım. Başka varsa siz söyler misiniz?
İyi akşamlar. Bilgisayarımı 2-3 gündür test ediyorum, Allah'a şükür bir sıkıntı çıkarmadı şu an. Yine bir hata vs alırsam buradan bildiririm (inşallah almam), şimdiye kadar tüm yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem az, çok sağ olun
Tekrardan merhabalar. Uzun süredir bilgisayarımda hiç hatayla karşılaşmamıştım az önce League of Legends oynarken bir anlık FPS değerim 04'e kadar düştü, sonra 80-90 arası gezmeye başladı. Normalde 100 ve üstü FPS alıyorum bu nedenle oyun bitince bilgisayarımı yeniden başlattım ve LoL'ü tekrar açtım açtığım sırada bilgisayarım dondu ve yine aynı DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatasını aldım. Neden oluyor inanın bilmiyorum, sorun düzeldi sanıyordum.
Minidump:
21.03.2021 Minidump.rar
Tekrardan merhabalar. Uzun süredir bilgisayarımda hiç hatayla karşılaşmamıştım az önce League of Legends oynarken bir anlık FPS değerim 04'e kadar düştü, sonra 80-90 arası gezmeye başladı. Normalde 100 ve üstü FPS alıyorum bu nedenle oyun bitince bilgisayarımı yeniden başlattım ve LoL'ü tekrar açtım açtığım sırada bilgisayarım dondu ve yine aynı dpc_watchdog_vıolatıon mavi ekran hatasını aldım. Neden oluyor inanın bilmiyorum, sorun düzeldi sanıyordum.
Minidump:
21.03.2021 Minidump.rar
@Caine hocam müsait olunca bakabilirseniz sevinirim mesajı 2.defa yazmak zorunda kaldım üstteki mesajı silemiyorum.