Çözüldü DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Marshie

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
223
Anlamadığım şekilde son günlerde herhangi bir oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Nasıl çözeceğime dair bir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.
 
Son düzenleme:
Olmuş. Mavi ekran hataları çok karmaşıktır her türlü sebepleri olabilir. Eğer önemli bir verin yoksa formatlamanı öneririm. Windows Insider kullanıyorsan ve formatlarsan, kullanmayı bırak.
Yanlışım var, Mesaj düzenlenmiyor üzgünüm. HDD Kullanıyorsan boş yere format atmak ömrünü kısaltabilir. SSD Kullanıyorsan formatlama seçeneğini aklında bulundur her zaman. Ama muhtemelen arkadaşın yaptığı analiz, sorununu çözecektir.
 
İncelemedim, çünkü anlamıyorum. Dediğim gibi birçok sebebi olabilir. Ve sistem dosyaları ile alakalıysa çözümü kesinlikle formattan geçiyor.

Bilmiyorsanız incelemeyin, incelemediyseniz yazmayın. Mesaj yazmak için yazmış olmayın. Arkadaşın sorununu çözecek olan belki basit bir şey. Ne diye format atsın? Kendin yaşadın ve çözdün diye arkadaşın çözümü aynı olacak değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da güncellemesi gelmiş ama incelediğim dosyalarda da hep 466.63 sürümünü kuranların hata aldığını gördüm. Umarım bende böyle bir şey yaşanmaz.

Beni bilgilendirin lütfen.
Ben de 466.63 sürücüsünü kurduktan sonra ekran kartı yüzünden mavi ekran yaşadım, doğru bilgi efendim.
 
Şu ana kadar mavi ekran hatası almadım. Sorunun güncellemede olduğu çok belli.
Ben de bana geri dönüş sağlamanızı bekliyordum. Sorun çözülmüş anlaşılan.

Konuyu çözüldü işaretleyin.
İncelemedim, Çünkü anlamıyorum. Dediğim gibi birçok sebebi olabilir. Ve sistem dosyaları ile alakalıysa çözümü kesinlikle formattan geçiyor.
Sorun çözüldü, hatırlatayım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı