Windows 11 kullanıyorum, 2 gün önce format attım. Laptop'da kasılmalar vardı örneğin YouTube videolarında tam ekrana geçişte ve çıkışta. Bende Driver'ları önceki sürümlerine göre indirip kurdum. Fakat Laptop'ı açıp bir süre kullanmaya başladıktan sonra bir anda donup mavi ekran hatası vermeye başladı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...