DPI ayarı kaç olmalı?

qrifly

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 9600x 4060ti pro b650m-b fury 16 rgb 5600mhz ram masterfox 360mm sıvı soğutma 750w archon power gametech 7 fanlı akvayum kasa
Yanlışlıkla mouse hızıyla oynadım ayar kaç olmalı?

Yanlışlıkla mouse hızıyla oynadım ayar kaç olmalı?

Tamamen sizin rahatlığınıza bağlı aslında benim için ideali 800 DPI mesela ne hızlı ne yavaş, deneyebilirsiniz.

Normali 800DPI'dır. Ben 1200DPI kullanıyorum.

Oyun oynamak için mi kullanıyorsunuz yoksa ofis için mi ofis içinse 1850 ideal oyunda rekabetçi ise 800 normal oyunlar içinse 1600.

Onu kastetmedim ama ayarlardan mouse hızıyla oynamıştım onu sormuştum.

Onu kastetmedim ama ayarlardan mouse hızıyla oynamıştım onu sormuştum.
Hocam bunun idelai yok, size hangisi rahat geliyorsa odur. Şu an yavaş hissediyorsanız artırın, baktınız çok hızlı oldu düşürün. Kendi normalinizi bulun.

Hocam bunun idelai yok, size hangisi rahat geliyorsa odur. Şu an yavaş hissediyorsanız artırın, baktınız çok hızlı oldu düşürün. Kendi normalinizi bulun.

Bu arada reis DPI ayarlamayı nasıl yapabilirim?

Bu arada reis DPI ayarlamayı nasıl yapabilirim?
Hocam farenin dpı ayarı varsa üzerinde dpı tuşu bulunur, o tuşa basarak değiştirebilirsiniz. Bazı fare markalarının 'örneğin steelseries gibi' uygulaması içerisinden de dpı değiştirilebiliyor. Fare'nin dpı ayarı yoksa o ayarlardaki hassasiyet yerinden kendinize bi hassasiyet belirleyebilirsiniz.

Bana 3200 2400 rahat geliyor 800 yavaş 1200 de öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…