oyun oynamak içinmi kullanıyorsunuz yoksa ofis içinmi ofis içinse 1850 ideal oyunda rekabetçi ise 800 normal oyunlar içinse 1600Yanlışlıkla mouse hızıyla oynadım ayar kaç olmalı?
Yanlışlıkla mouse hızıyla oynadım ayar kaç olmalı?
Oyun oynamak için mi kullanıyorsunuz yoksa ofis için mi ofis içinse 1850 ideal oyunda rekabetçi ise 800 normal oyunlar içinse 1600.
Hocam bunun idelai yok, size hangisi rahat geliyorsa odur. Şu an yavaş hissediyorsanız artırın, baktınız çok hızlı oldu düşürün. Kendi normalinizi bulun.Onu kastetmedim ama ayarlardan mouse hızıyla oynamıştım onu sormuştum.
Hocam bunun idelai yok, size hangisi rahat geliyorsa odur. Şu an yavaş hissediyorsanız artırın, baktınız çok hızlı oldu düşürün. Kendi normalinizi bulun.
Hocam farenin dpı ayarı varsa üzerinde dpı tuşu bulunur, o tuşa basarak değiştirebilirsiniz. Bazı fare markalarının 'örneğin steelseries gibi' uygulaması içerisinden de dpı değiştirilebiliyor. Fare'nin dpı ayarı yoksa o ayarlardaki hassasiyet yerinden kendinize bi hassasiyet belirleyebilirsiniz.Bu arada reis DPI ayarlamayı nasıl yapabilirim?
Hocam bunun idelai yok, size hangisi rahat geliyorsa odur. Şu an yavaş hissediyorsanız artırın, baktınız çok hızlı oldu düşürün. Kendi normalinizi bulun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.