M mkert Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 GoodbyeDPI ile Discord'da falan sorun yaşamıyorum ama Roblox'a girerken kritik ayarlar indirilemedi hatası verip duruyor. GoodbyeDPI'ı silip VPN ile denedim bu sefer oldu ama çok fazla ping giriyor. Dosya Ekleri resim_2025-07-03_215327814.png 18,9 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 3 Temmuz 2025
GoodbyeDPI ile Discord'da falan sorun yaşamıyorum ama Roblox'a girerken kritik ayarlar indirilemedi hatası verip duruyor. GoodbyeDPI'ı silip VPN ile denedim bu sefer oldu ama çok fazla ping giriyor.
MasterT3ch Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Hocam şuradan indirebilirsiniz. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Artı -1 Eksi
Hocam şuradan indirebilirsiniz. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
KS KS M mkert Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 MasterT3ch dedi: Hocam şuradan indirebilirsiniz. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Buradan indirdim de Roblox'a girerken sorun yaşıyorum, kritik ayarlar indirilemedi diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
MasterT3ch dedi: Hocam şuradan indirebilirsiniz. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Buradan indirdim de Roblox'a girerken sorun yaşıyorum, kritik ayarlar indirilemedi diyor.
hall.00 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) İ7-9750H CPU @ 2.60Hz 16GB Bellek OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 mkert dedi: Buradan indirdim de Roblox'a girerken sorun yaşıyorum, kritik ayarlar indirilemedi diyor. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde roblox çalışıyordu, isterseniz silip tekrar yükleyin robloxu belki işe yarar Artı 0 Eksi
mkert dedi: Buradan indirdim de Roblox'a girerken sorun yaşıyorum, kritik ayarlar indirilemedi diyor. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde roblox çalışıyordu, isterseniz silip tekrar yükleyin robloxu belki işe yarar
MasterT3ch Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #5 mkert dedi: Buradan indirdim de Roblox'a girerken sorun yaşıyorum, kritik ayarlar indirilemedi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam turkey_dnsredir.cmd adlı dosyayı açacaksınız ondan sonra çalışıyor. Artı 0 Eksi
mkert dedi: Buradan indirdim de Roblox'a girerken sorun yaşıyorum, kritik ayarlar indirilemedi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam turkey_dnsredir.cmd adlı dosyayı açacaksınız ondan sonra çalışıyor.