Çözüldü DPI Kaç olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar DPI kaç olmalı? 2000 DPI az mıdır? En az DPI kaç olmalıdır?

Arkadaşlar birde ultra-core3 hakkında bilginiz varsa söyler misiniz lütfen.

Çözüm
Bunun belirli bir değeri olsaydı DPI seçeneği diye bir şey olmazdı.
Sana kalmış. Monitör çözünürlüğü, panel boyutu, mousepad boyutu gibi etkenlere göre değişir. Hatta oynadığı oyuna göre değiştirenler bile var. Deneyerek kendine uygun olanı bul.
Bunun belirli bir değeri olsaydı DPI seçeneği diye bir şey olmazdı.
Sana kalmış. Monitör çözünürlüğü, panel boyutu, mousepad boyutu gibi etkenlere göre değişir. Hatta oynadığı oyuna göre değiştirenler bile var. Deneyerek kendine uygun olanı bul.

Çözüm
Mouse'm da 3. seçenek olan 1600 dpi değeri aslında bana yetiyor gibi bir tık daha hızlı olsun istediğim için 1800 dpi da kullanıyorum. Ayrıca 27 inç monitöre sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim mouse dpi'ı o kadar düşük ki başkası eline alınca "sen bunu nasıl kullanıyorsun?" diyorlar. Alışkanlık meselesi tamamen, ben eskiden yüksek dpi kullanıyordum sonra fps oyunları için düşüğe alıp bir de oyun içinden hassasiyeti düşürüyordum. 400 dpi üstü bana roket gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…