Merhaba Technopat Ailesi,
İlk defa bir oyun faresi ile Valorant, daha doğrusu FPS oyunu oynayacağım.
Mousem dağıtıma çıktı. Ama aklımda soru işaretleri var.
Şu anda oynamış olduğum mouse : https://www.hepsiburada.com/a4-tech-op-620-optik-mouse-siyah-p-HBCV00000EYM0G
Valorant sens ayarı : 0,56
35 TL'ye almıştım ve 1 yılı geçti.
Sipariş verdiğim ve dağıtımda olan mouse : SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
1)Yeni aldığım mouse ile alışmış olduğum sens ile oynayabilmem için ayarları ne yapmam gerek? Örneğin mouseyi 400 DPI yaparsam ve Valorant'da 0,56 sens kalırsa olur mu?
2) Tam olarak nedir bu DPI?
3) Bunu kapalı tutarsam, bana sağlayacak avantajlarından neler kaybederim?
4) 400 DPI yaparsam, ne tür bir şeyi elde ederim? 800 DPI yaparsam, 400 DPI ile arasındaki farklar neler olur?
5) DPI ne kadar az olursa o kadar iyi mi yoksa ne kadar çok olursa mı iyi?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
İlk defa bir oyun faresi ile Valorant, daha doğrusu FPS oyunu oynayacağım.
Mousem dağıtıma çıktı. Ama aklımda soru işaretleri var.
Şu anda oynamış olduğum mouse : https://www.hepsiburada.com/a4-tech-op-620-optik-mouse-siyah-p-HBCV00000EYM0G
Valorant sens ayarı : 0,56
35 TL'ye almıştım ve 1 yılı geçti.
Sipariş verdiğim ve dağıtımda olan mouse : SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
1)Yeni aldığım mouse ile alışmış olduğum sens ile oynayabilmem için ayarları ne yapmam gerek? Örneğin mouseyi 400 DPI yaparsam ve Valorant'da 0,56 sens kalırsa olur mu?
2) Tam olarak nedir bu DPI?
3) Bunu kapalı tutarsam, bana sağlayacak avantajlarından neler kaybederim?
4) 400 DPI yaparsam, ne tür bir şeyi elde ederim? 800 DPI yaparsam, 400 DPI ile arasındaki farklar neler olur?
5) DPI ne kadar az olursa o kadar iyi mi yoksa ne kadar çok olursa mı iyi?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: