woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 27 Haziran 2021 #1 Merhabalar Everest sgm -X7 Mouse'um var internette drag Click fareyi olarak geçiyor ama drag Click yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
Merhabalar Everest sgm -X7 Mouse'um var internette drag Click fareyi olarak geçiyor ama drag Click yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #2 woryxie dedi: Merhabalar Everest sgm -X7 Mouse'um var internette drag Click fareyi olarak geçiyor ama drag Click yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Not : Bu adamın memesini bilen bilir. Hocam sizin eliniz bozuksa daha düzgün bir mouse'a geçin veya daha çok çalışın mouse'de. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Merhabalar Everest sgm -X7 Mouse'um var internette drag Click fareyi olarak geçiyor ama drag Click yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Not : Bu adamın memesini bilen bilir. Hocam sizin eliniz bozuksa daha düzgün bir mouse'a geçin veya daha çok çalışın mouse'de.