Drag Click mouse önerisi

Cengiz321

Decapat
Daha fazla  
Minecraft PvP atarken kullandığım mouse çok yetersiz kalıyor. Aşağıya bir tane mouse koyuyorum. Bu fiyat bandında mouse önerirseniz sevinirim.

Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu kullanıyordum o fiyat bandında oldukça iyiydi ve hafifti sadece kirleniyordu ama sen bilirsin.

Biliyorum Rampage kötü bir marka ama bu bütçede de sadece bu olduğu için beğenmedim yapıştırmayın lütfen. Ben 2 yıldır kullanıyorum godbridge vs yaptım ve hala da oynuyorum daha iyi bir marka bulamazsanız bunu öneririm.

Bütçeni biraz daha arttırıp Glorious Model O almanı tavsiye ederim
Link atar mısınız hocam bu sekilde arattığımda hep 1700 tl lik mouselar çıkıyor

Biliyorum Rampage kötü bir marka ama bu bütçede de sadece bu olduğu için beğenmedim yapıştırmayın lütfen. Ben 2 yıldır kullanıyorum godbridge vs yaptım ve hala da oynuyorum daha iyi bir marka bulamazsanız bunu öneririm.

Hocam drag click yapınca kaç cps e kadar çıkıyor

Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu kullanıyordum o fiyat bandında oldukça iyiydi ve hafifti sadece kirleniyordu ama sen bilirsin.
Hocam drag click cps kaç ?

Minecraft PvP'yi profesyonel bir şekilde oynayan kaldı mı ya
Hocam eğlencesine oynuyorum şuan ki kullandığım mouse zorlasan 8 cps oluyor

Link atar mısınız hocam bu sekilde arattığımda hep 1700 TL'lik fareler çıkıyor.

Hocam drag Click yapınca kaç CPS'e kadar çıkıyor.

Hocam drag Click CPS kaç?

Bantsız 15 16 elektrik bantlı 21 24 arası ama bu tamamen size bağlı bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı