Drag Click yapabilen fare önerisi

Şansınıza öyle denk gelmiş diyecek bir şeyim yok. Bende 2 senelik kulaklığı var hala daha sorunsuz kullanıyorum. Aynı şekilde faresi de var 1 buçuk senedir kullanıyorum.

Şansınıza öyle denk gelmiş diyecek bir şeyim yok. Bende 2 senelik kulaklığı var hala daha sorunsuz kullanıyorum. Aynı şekilde faresi de var 1 buçuk senedir kullanıyorum.
Dediğiniz gibi Rampage şans işi ve şansa bırakmaya başka hiç bir alternatif olmadığı sürece gerek yok.

Aldınızmı bilmiyorum ama Rampage clawı aldınızmı hiç ben almayı düşünüyordumda son yorumlarda sağ cliği absürt derecede cızırt diye sesler çıkartıyormuş?

Aldınızmı bilmiyorum ama Rampage clawı aldınızmı hiç ben almayı düşünüyordumda son yorumlarda sağ cliği absürt derecede cızırt diye sesler çıkartıyormuş?
Bende bu ürünü var, her yerde bulunmuyor ancak oldukça kaliteli.

Knk 160 çok düşük ama biraz arttırıp bloody a90 ya da a60 modelini alabilirsin onnun dışı red dragon m711 olması lazım 300tl civari
Rampage ürünlerini bu forumda sormamanız gerekir çünkü herkes kötü diye zırvalamaya başlar. O bütçede çok iyi bir mouse bulamayabilirsiniz. 250-300 civarına çıkmanızı tavsiye ederim.
Bütçem en son 160 bu fiyata arıyorum lütfen ona göre yazın

Bu karşılaştırmaya bir bakın derim. Birbirlerinden çok farkları yok ancak benim tavsiyem Lenovo Legion olurdu. Corsair Katar Pro'nun tasarımını genelde çok beğenmiyorlar bende o yüzden Lenovo Legion dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…