- Makaleler
 - 1

G300S

Şansınıza öyle denk gelmiş diyecek bir şeyim yok. Bende 2 senelik kulaklığı var hala daha sorunsuz kullanıyorum. Aynı şekilde faresi de var 1 buçuk senedir kullanıyorum.Gentle modelini arkadaşımla birlikte aldık ve ikimizin mouseu da 2 ay sonra aynı hafta bozuldu. Aynı şekilde kulaklıkta da böyle bir sorun yaşadım. Yanş Rampage ürünleri aşırı fp olmadıkça alınmaz. Zorda kalınmadığı sürece hiç alınmaz. Ofis mouseuyla oynarım daha iyi.
Dediğiniz gibi Rampage şans işi ve şansa bırakmaya başka hiç bir alternatif olmadığı sürece gerek yok.Şansınıza öyle denk gelmiş diyecek bir şeyim yok. Bende 2 senelik kulaklığı var hala daha sorunsuz kullanıyorum. Aynı şekilde faresi de var 1 buçuk senedir kullanıyorum.
O fiyatlara ancak bunlar olur ama, kişinin kendi tercihi.Dediğiniz gibi Rampage şans işi ve şansa bırakmaya başka hiç bir alternatif olmadığı sürece gerek yok.
4 Senedir Rampage ürünleri kullanıyorum. Bir kere sorun yaşamadım, her ürünün ömrü vardır ömrü dolduktan sonra bozulmaya başlar. Tabii siz ürünlerinizi oraya buraya fırlatarak veya çarparak kullanıyorsanız sinirinizi ondan çıkarıyorsanız evet hiçbir markayı tercih etmeyin.
Bende bu ürünü var, her yerde bulunmuyor ancak oldukça kaliteli.Aldınızmı bilmiyorum ama Rampage clawı aldınızmı hiç ben almayı düşünüyordumda son yorumlarda sağ cliği absürt derecede cızırt diye sesler çıkartıyormuş?
Knk 160 çok düşük ama biraz arttırıp bloody a90 ya da a60 modelini alabilirsin onnun dışı red dragon m711 olması lazım 300tl civari
Gentle modelini arkadaşımla birlikte aldık ve ikimizin mouseu da 2 ay sonra aynı hafta bozuldu. Aynı şekilde kulaklıkta da böyle bir sorun yaşadım. Yani Rampage ürünleri aşırı fp olmadıkça alınmaz. Zorda kalınmadığı sürece hiç alınmaz. Ofis mouseuyla oynarım daha iyi.
%10'luk bir kesimde olduğun için şanslı olmalısın.
Bütçem en son 160 bu fiyata arıyorum lütfen ona göre yazınRampage ürünlerini bu forumda sormamanız gerekir çünkü herkes kötü diye zırvalamaya başlar. O bütçede çok iyi bir mouse bulamayabilirsiniz. 250-300 civarına çıkmanızı tavsiye ederim.
Katar Pro al geç.Bütçem en son 160 bu fiyata arıyorum lütfen ona göre yazın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.