Drag Click yapabilen fare önerisi

• Konuyu başlatan aszx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 559

aszx

Picopat
Daha fazla  
Benim için önemli olan drag Click ve makro yazılımı olması. Minecraft için alacağım. Uzun ömürlü olmalı. Tavsiyeniz var mı? Bütçe en fazla 160. aklımda Rampage smx R75 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage tercih etmeyin.
4 Senedir Rampage ürünleri kullanıyorum. Bir kere sorun yaşamadım, her ürünün ömrü vardır ömrü dolduktan sonra bozulmaya başlar. Tabii siz ürünlerinizi oraya buraya fırlatarak veya çarparak kullanıyorsanız sinirinizi ondan çıkarıyorsanız evet hiç bir markayı tercih etmeyin.

Everest javelin var 1,5 yıldır kullanıyorum ama dikkatli olun eğer makro programını indirip tkr kaldırırsanız Çince oluyor ve garip bir şekilde DPI ayarlarınız bozuluyor ve değiştiremiyorsunuz ama güzel bir mouse

Benim için önemli olan drag Click ve makro yazılımı olması. Minecraft için alacağım. Uzun ömürlü olmalı. Tavsiyeniz var mı? Bütçe en fazla 160. aklımda Rampage smx R75 var.
Rampage ürünlerini bu forumda sormamanız gerekir çünkü herkes kötü diye zırvalamaya başlar. O bütçede çok iyi bir mouse bulamayabilirsiniz. 250-300 civarına çıkmanızı tavsiye ederim.

4 Senedir Rampage ürünleri kullanıyorum. Bir kere sorun yaşamadım, her ürünün ömrü vardır ömrü dolduktan sonra bozulmaya başlar. Tabii siz ürünlerinizi oraya buraya fırlatarak veya çarparak kullanıyorsanız sinirinizi ondan çıkarıyorsanız evet hiç bir markayı tercih etmeyin.
Gentle modelini arkadaşımla birlikte aldık ve ikimizin mouseu da 2 ay sonra aynı hafta bozuldu. Aynı şekilde kulaklıkta da böyle bir sorun yaşadım. Yani Rampage ürünleri aşırı fp olmadıkça alınmaz. Zorda kalınmadığı sürece hiç alınmaz. Ofis mouseuyla oynarım daha iyi.

%10'luk bir kesimde olduğun için şanslı olmalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı