Çözüldü Dragon Age açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertt2552

Hectopat
EA App uygulamasından Dragon Age serisini bitirmek istiyorum 3 oyunuda mevcut fakat ilk oyunu hiçbir sorun olmadan oynayıp bitirmeme rağmen 2. oyuna geçtiğimde oyunu hiçbir şekilde başlatamıyorum. Görev yöneticisinde oyun açık gözüküyor EA App üzerinde oyunu açık gösteriyor saat artıyor ama hiçbir şekilde oyununun Launcher'ini göremiyorum.

Arkadaşlar bayağı bir uğraştırdı ama çözümü buldum aynı sorunu yaşayan olursa yazsın bana anlatayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk önce her şeyi videodaki gibi yapın ondan sonra deneyin eğer olmazsa EA'i offline moda alın ve deneyin. Ben bu şekilde çözdüm sorunumu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk önce her şeyi videodaki gibi yapın ondan sonra deneyin eğer olmazsa EA'i offline moda alın ve deneyin. Ben bu şekilde çözdüm sorunumu.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı