Dragon Age: Inquisition alınır mı?

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
Merhaba. Önceki benzer konuları okudum. İyi kötü diyenler var ama net anlayamadığım için bir konu daha ben açıyorum. Dark Fantasy Souls-like ve Epic Fantasy RPG türlerini seviyorum ama bunlar genelde aşırı zor oluyorlar. Öyle olunca da oyun bulamıyorum oynayacak. İşte Witcher, Shadow of War, Lords of the Fallen oynadım bitirdim. Şimdi yeni bir evren arıyorum. Dark Souls 3 denedim ama erteledim çok fazla zor geldi yaza doğru alırım belki. Neyse konuya dönersek:

Oyun şu an 70 lira. Ben oyunu arkadaşımda denedim. Baştan itibaren toplam 2 saat kadar normal zorlukta oynadım mekanikleri incelemeye çalıştım. Dövüş konusunu biraz daha iyi beklerdim ama çok da kötü değil açıkçası, bu dünyada bulunmak hikayeler öğrenmek hoşuma gitti. Derken demirci ve eczacı ile görüştüm oralardaki üretimi tam anlayamadım ama rehber ile zamanla anlayabilirim sanırım. Çeviri de makine çevirisi, fena değil.

Sonuç olarak bahsettiğim bölüme kadar çok da duraksamadan geldim. Oyun bundan sonra da bu akıcılıkta mı devam eder? Tavsiye eder misiniz? Türkçe çevirisi Steam'de sorun yaratır mı? Türkçe desteksiz oynayamam. Benzer rakip oyunlardan bahsedebilirsiniz. Online oynamıyorum ben. Oynayanlardan tavsiyeler bulabilirsem sevineceğim. Teşekkürler.​

Son düzenleme:
Ben size Dragon's Dogma Dark Arisen öneririm. Saydığınız oyunlara göre size daha çok gideceğini düşünüyorum. Ve hiçbir oyunda olmayan aşırı eğlenceli bir mekaniği var SOTC'daki gibi yaratıkların üstüne tırmanabiliyorsun.
Ayrıca yanındaki yapay zekalarda tırmanabiliyor ve oldukça iyiler, uçan birşeyi vurduğunuzda kanatlarından tutup uçamamasını sağlıyor ya da düşmanın boş bir anında yakalayıp saldırmanız için tutuyor vb.
Dragon Age oynamak isterseniz de Origins'i öneririm serinin en iyisi.

Evet, tavsiye ederim. Oyun sadece biraz karışık geliyor. Girdiğimde “Ee, ne yapacağım şimdi?” diyorum bazen. Tek eksi yanı o diyebilirim.
Oyunu oynarken harita ve görev yazıları yardımcı oluyor ama geliştirme ve üretme kısımları da kolay olsaydı keşke evet. Demircide bir şey ürettim ama ürettiğim silahı göremedim. Zırhlar vardı sayı olarak yüksek ve şık olanı giydim ve kötü oynamama rağmen ölmedim. Belki de böylesi keyif verdi bilmiyorum.
Ben size Dragon's Dogma Dark Arisen öneririm. Saydığınız oyunlara göre size daha çok gideceğini düşünüyorum. Ve hiçbir oyunda olmayan aşırı eğlenceli bir mekaniği var SOTC'daki gibi yaratıkların üstüne tırmanabiliyorsun.
Ayrıca yanındaki yapay zekalarda tırmanabiliyor ve oldukça iyiler, uçan birşeyi vurduğunuzda kanatlarından tutup uçamamasını sağlıyor ya da düşmanın boş bir anında yakalayıp saldırmanız için tutuyor vb.
Dragon Age oynamak isterseniz de Origins'i öneririm serinin en iyisi.
Önerdiğiniz oyun istek listemde ekli çok bakamadım ona ama biri kötü bir yorum yapmıştı sanırım hatırlayamadım. Ama ben silmedim listeden diğer indirimlerde ona da bakacağım. Origin için de, şuan çok eskilere gitmek istemediğimden ona bakmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı