Ücretsiz Epic Games Dragon Age Inquisition Game of the year Edition ücretsiz

Maalesef Epic ile alakalı sorun yok arkadaşlar. Geçenlerde 50TL'ye tetriss effect satılıyordu Epic Games'te. İndirim döneminde alacaktım istek listemdeydi.

Epic Games oyun fiyatları bildirisi sonrasında bu tarz bazı oyunlar bizim ülkemize kapatıldı. Tetris effect ve Dragon age gibi birkaç oyun daha var. Oyunu yayımlayanlar bizim ülkeyi açmadığı sürece Epic Games'in yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum.

Emin miyiz?
 

Tahminim bu yönde. Epic Games Store'da tetriss effect ve Dragon age aramalarını göremiyoruz ama Google da ararsan görürsün.

1715881325125.png


1715881332108.png


Eskiden benim istek listemde olan 100% emin olduğum bir oyundur kendisi. Ve Epic Games'in fiyat politika bildirisi sonrasında kaldırıldı. Dragon age neden kaldırıldı bilmiyorum ama oyunu yayımlayan gurubun açacağına eminim.
 
Epic Games Store ayarlarından ülkenizi değişebilirsiniz. Ancak 6 ay boyunca tekrar değişemiyorsunuz. Eğer denemeye gönüllü biri varsa yaptıktan sonra bize anlatabilir neler olduğunu.
 
Tarayıcı üzerinden Vpn ile yedek mail hesabımı kullanarak oluşturduğum hesap ile oyunu aldım, Ea uygulaması yüklemek istediği için çalışıp çalışmadığına bakamadım ama Epic games'in uygulamasında giriş yapabiliyorum, oyunun açılışında bir sorun yok gibi gözüküyor.
 

Geri
Yukarı