Dragon Age Inquisition oynamadan önce diğerlerini oynamak lazım mı?

Her oyunun hikayesi, ana kahramanı ve geçtiği yerler farklı, birbirinin direkt olarak devamı değiller. Bu yüzden anlamak için bir önceki oyunu oynamış olmanıza gerek yok.
Yine de önceki iki oyun oynanmayacak oyunlar değil, hem oynarsanız lore - evren açısından önceden bi' temeliniz olur ve ayrıca oyunlarda tanıdığınız bazı karakterler - isimler olur, ama uğraşmak istemiyorsanız o kadar takılacak bi' mevzu değil.
 
Son düzenleme:
Her oyunun hikayesi, ana kahramanı farklı ve geçtiği yerler farklı, birbirinin direkt devamı olmadıkları için bir önceki oyunu oynamış olmanıza gerek yok. Yine de önceki iki oyun oynanmayacak oyunlar değil, hem oynarsanız lore - evren açısından önceden bi' temeliniz olur ve oyunlarda tanıdığınız bazı karakterler - isimler olur, ama uğraşmak istemiyorsanız o kadar takılacak bi' mevzu değil.

Teşekkürler, oynamayacağım büyük ihtimal hem korsan indiresim yok hem de o kadar eski oyunlara o kadar para veremem.
 
Dragon Age Origins kadar sağlam çok az rpg gördüm. Tek bi kusuru var o da bi yerden sonra işlemciyi yorması. Kolayca halledilebiliyor tabi. Benim için witcherdan 5, skyrimden 10 gömlek daha iyi oyundur. Zamanında ultimate paketi 30 liraydı. Gog sürümü en sıkıntısız olanı teknik açıdan. Bugün bile hala yüklüdür pcimde.
 
Normalde gerek var. Fakat zaman ve grafik problemleri yaşıyorsanız önceki hikayenin özetine bakarsınız. Karakterler konusunda biraz problem yaşarsınız fazla da bir şey olmaz. Şunu da unutmamak lazım dönemlerinin en iyi cRPG oyunlarındandır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı