Dragon Age Origins ve Dragon Age 2 alınır mı?

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Dragon Age Origins ve 2, 12 TL'ye düşmüşler. Dragon Age Origins Ultimate 30 TL Dragon Age 2 Ultimate 38 TL.

Dragon Age Origins ve Dragon Age 2 alınır mı? Alınırsa DLC'li mi alınmalı? 12TL'yi rahat veririm de DLC'li biri 30 TL'ye diğeri 38 TL'ye çıkıyor. DLC'ler iki oyunda da çok şey katıyor mu? Aradaki 25 TL farkı vererek DLC'li mi almalıyım bu oyunları?

İki oyunda oynamamış birisi olarak İnternete gördüğüm kadarıyla şöyle bir çıkarım yapabilirim. Origins çok iyi bir old-school rpg oyunu ve dlcleri kesinlikle oyuna bir şeyler katıyor. Ancak 2. oyun çok kötü bir oyun. 2. oyunun dlcleri ise legacy dlcsi hariç 3. oyuna etki etmiyor. Bana kalırsa ilk oyunu kesinlikle dlcler ile birlikte alın hatta old school rpg ya da Bioware oyunlarını seviyorsanız Awakening genişleme paketin de alın . Steam de ultimate edition vardı içinde tüm dlcler var. Ancak genişleme paketi yok onu ayrı olarak steamden almalısınız.
2. oyun içinse bir yorumda bulunamıyorum.

Dragon age 2 oyun dünyasındaki en kötü oyunlardan biri ama Origins başyapıttır.

2. oyun Metacritic'te yüksek puan almış. Neden kullanıcılar tarafından beğenilmiyor. Spoilersız belirtirseniz sevinirim.

2. oyun Metacritic'te yüksek puan almış. Neden kullanıcılar tarafından beğenilmiyor. Spoilersız belirtirseniz sevinirim.
2.oyunu bende pek beğenmemiştim ama ilk oyunun hikayesi bir efsane bir çok rpg oyunu oynadım. Hala dragon age origins hazzı alamıyorum. The witcher 3 dahil. Eski olabilir fakat origins oyununu mutlaka oynamalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı