VolkTyson

Hectopat
Daha fazla  
Dragon Age The Veilguard Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (DeepL)

dragn_a_yatay.png

Yama Bilgileri

Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine (DeepL) çevirisidir.

Türkçe Yama v2 olarak güncellendi. V2 güncellemesi ile birlikte Ea play uyumlu hale getirildi. Korsan sürümde yamayı engelleyen dosyanın otomatik silinmesi eklendi. Kodeks ve yetenek bölümündeki oyundan atma sorunu giderildi. Çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapıldı.

Türkçe Yama v3 olarak güncellendi. V3 ile birlikte çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapıldı.

Emeği Geçenler

MissyGesserit / VolkTyson / Sweaty

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

EA playden oynayanların Steam yükle butonuna basmaları ve ardından EA playden mi oynuyorsunuz sorusuna evet demeleri gerekiyor.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki DaVeilguard_YamaKaldır.exe'den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOTLAR

Not 1

Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

NOT 2 :

Windows Defender veya Virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3:

Oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Türkçe Yama V2 Link:
V3 İndir

VirusTotal Link:
VirusTotal

Oyun İçi Görseller

Ekran görüntüsü 2024-11-02 011011-min.png
Ekran görüntüsü 2024-11-02 002500-min.png
Ekran görüntüsü 2024-11-02 003756-min.png
Ekran görüntüsü 2024-11-02 002636-min.png

Son düzenleme:
Dragon Age the veilguard Türkçe yama ve kurulumu (düzenlenmiş makine çevirisi) (DeepL)

Eki Görüntüle 2343027

yama bilgileri

Türkçe yama bütün sürümlerle uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe yama düzenlenmiş makine (DeepL) çevirisidir.

Türkçe yama V2 olarak güncellendi. V2 güncellemesi ile birlikte EA Play uyumlu hale getirildi. Korsan sürümde yamayı engelleyen dosyanın otomatik silinmesi eklendi. Kodeks ve yetenek bölümündeki oyundan atma sorunu giderildi. Çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapıldı.

emeği geçenler

missygesserit / volktyson / sweaty

kurulum

aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe yama EXE'sini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama EXE'sini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

EA Play'den oynayanların Steam yükle butonuna basmaları ve ardından EA Play'den mi oynuyorsunuz sorusuna evet demeleri gerekiyor.

yama kaldırma

yamayı kaldırmak için dosya konumundaki DaVeilguard_YamaKaldır.exe'den yamayı kaldırabilirsiniz.

notlar

Not 1

bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

not 2:

Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

not 3:

oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Türkçe yama V2 link:
V2 İndir

VirusTotal link:
VirusTotal

oyun içi görseller

Eki Görüntüle 2343040Eki Görüntüle 2343037Eki Görüntüle 2343039Eki Görüntüle 2343038

Ben crakli olana kurmaya çalışıyorum yine kurulmuyor dreagon age veilguard. Me ye erişim reddedildi diyor anlattığının gibi Steam'e basıyorum EA Play'den mi oynuyorsunuz diyor hayır diyorum sonra bu dediğim hata çıkıyor.

Ben crakli olana kurmaya çalışıyorum yine kurulmuyor dreagon age veilguard. Me ye erişim reddedildi diyor anlattığının gibi Steam'e basıyorum EA Play'den mi oynuyorsunuz diyor hayır diyorum sonra bu dediğim hata çıkıyor.
Devam dediğinde olmuyorsa, oyunun dosya konumundan dragon age veilguard.me dosyasını kendin sil ve Türkçe yama exesini yönetici olarak başlatıp tekrar aynı adımları izleyerek kurmayı dene

Devam dediğinde olmuyorsa, oyunun dosya konumundan dragon age veilguard.me dosyasını kendin sil ve Türkçe yama exesini yönetici olarak başlatıp tekrar aynı adımları izleyerek kurmayı dene
sorunda orda öyle bi dosya yokki

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-03 121325.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-03 121325.png
    83,8 KB · Görüntüleme: 365
sorunda orda öyle bi dosya yokki
Bu hatayı alanların hepsinde, bu dediğim şekilde sorun çözüldü. Discord kullanıyorsan bana yayın açarsan bakıp yardımcı olayım veya anydesk ile de bağlanıp bakabilirim. Hangisini istersen, yardımcı olmaya çalışayım

Bu hatayı alanların hepsinde, bu dediğim şekilde sorun çözüldü. Discord kullanıyorsan bana yayın açarsan bakıp yardımcı olayım veya AnyDesk ile de bağlanıp bakabilirim. Hangisini istersen, yardımcı olmaya çalışa.

EXE uzantılı yaptım böyle yapınca yama kuruldu ama şimdi de şu hatayı veriyor.

Bu hatayı alanların hepsinde, bu dediğim şekilde sorun çözüldü. Discord kullanıyorsan bana yayın açarsan bakıp yardımcı olayım veya AnyDesk ile de bağlanıp bakabilirim. Hangisini istersen, yardımcı olmaya çalışayım.

Tamam yaptım hocam şöyle yaptım oyunu sonradan crackliyoruz crackledikten sonra Türkçe yamayı kurdum bu hatayı verdi sonra tekrardan crackli EXE'yi attım düzeldi yardımın için çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-03 122157.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-03 122157.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 343
EXE uzantılı yaptım böyle yapınca yama kuruldu ama şimdi de şu hatayı veriyor.

Tamam yaptım hocam şöyle yaptım oyunu sonradan crackliyoruz crackledikten sonra Türkçe yamayı kurdum bu hatayı verdi sonra tekrardan crackli EXE'yi attım düzeldi yardımın için çok teşekkür ederim.
Çözdüysen sevindim. Rica ederim, iyi oyunlar

Abi bende bir sorun olmadı belki başka bir şeyden gelmiştir başına 2 pc de kurduk 2 sinde de sorun yok
Genel olarak sorun yok zaten, bazen tek tük nadir hatalar çıkıyor ama onu da insanların pcsine bağlanarak veya yönlendirerek çözüyoruz. Sorunsuz kurulum yapıp oynuyorsanız sevindim sizin için

Genel olarak sorun yok zaten, bazen tek tük nadir hatalar çıkıyor ama onu da insanların pcsine bağlanarak veya yönlendirerek çözüyoruz. Sorunsuz kurulum yapıp oynuyorsanız sevindim sizin için.

Keşke Final Fantasy serisine de çeviri yapsanız ama elinize sağlık tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı